Octavian Popescu, remarcat încă de pe vremea când se antrena cu Rapid: „Ieșea dintr-o grămadă din aia ca la rugby!”

Articol de Valentin Walter - Publicat miercuri, 03 februarie 2021, ora 14:47,
fcsb2

Daniel Pancu, fostul antrenor al celor de la Poli Iași, este impresionat de calitățile puștiului minune al celor de la FCSB, Octavian Popescu (18 ani)!

„Pancone” l-a remarcat pe mijlocașul „roș-albaștrilor” în anul 2018, pe vremea când acesta se antrena cu Rapid și a rămas mărturisit că a rămas impresionat de calitățile lui, în ciuda faptului că acesta era mic și firav.

„Popescu e încântător. Primul meci la seniori îl are cu mine, un Rapid – Voluntari. Te uitai la mai mulți copii și vedeai un copil mic, blonduț, care ieșea dintr-o grămadă din aia ca la rugby. Se antrena cu Rapid, care a luat grupele de la Regal.

Atunci au fost împrumutați Rapidului ca să ne putem desfășura activitatea în Liga 3. L-am chemat, a și jucat un sfert de oră la seniori, mi se pare. E genul de talent pur. În 2018 era treaba asta, când era foarte firav și micuț, acum e deja bărbat. Are o maturitate în joc și o dezinvoltură incredibilă. Depinde de multe ca să ajungă fotbalist.

Talente din astea au mai fost multe. Cred că e la fel ca mine la 18 ani. Eu, într-un Iași-Craiova, pe o mocirlă în Copou, am adunat vreo 6 jucători și nu puteau să-mi ia mingea” a declarat Daniel Pancu, pentru Digi Sport.

Citește și Halep și-a aflat adversara din sferturile de la Melbourne! Organizatorii au anunțat când se joacă partida

Fostul antrenor al ieșenilor a vorbit și despre cel mai scump transfer din istoria Ligii 1 și consideră că Dennis Man are foarte multe calități și este o investiție de viitor pentru cei de la Parma.

„Man e o investiție pentru viitor la Parma. Un jucător care nu a jucat în cupele europene și nici la națională prea mult. Nici măcar nu are o perioadă de acomodare. E în plin campionat, o altă mentalitate, altă agresivitate, alt ritm, altă forță la jucători. E plin de calitate și probabil așa au gândit cei de la Parma” a mai declarat Pancu pentru sursa citată.

Citește și Cât câștigă, de fapt, Dennis Man la Parma: “Am vorbit cu Giovanni Becali, este o realizare pentru jucător!”

daniel pancurealitateadeclaratiidennis manliga 1octavian popescu
italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

ceremonie euro 2020

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină