Octavian Popescu, scos la vânzare de Gigi Becali: „Pe acolo se învârte la ora asta!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 09 decembrie 2021, ora 08:56,
Octavian Popescu
Octavian Popescu

Considerat una dintre cele mai mari speranțe din fotbalul românesc în momentul de față, jucătorul celor de la FCSB poate face marele pas în străinătate mai repede decât și-ar fi imaginat!

Octavian Popescu a devenit un jucător de bază în angrenajul roș-albaștrilor, iar evoluțiile sale i-au atras atenția la un moment dat și lui Fatih Terim, antrenorul celor de  la Galatasaray. Jucătorul în vârstă de doar 18 ani al celor de la FCSB pare că a primit liber din partea patronului să plece, iar suma cerută în schimbul său este una istorică pentru Liga 1.

Concret, Gigi Becali a anunțat că este gata să renunțe la Popescu pentru 20 de milioane de euro. Afaceristul din Pipera consideră însă că noul puști-minune din fotbalul românesc poate valora în viitor 100 de milioane de euro, astfel că este dispus să se așeze la masa negocierilor în cazul unei oferte venite pe numele acestuia.

„La Tavi Popescu, îl dau acum doar dacă primesc ofertă de 20 de milioane de euro. Că or fi 17-18, nu e o problema, dar acolo se învârte la ora asta. El se preconizează să fie un jucător de 100 de milioane de euro peste trei ani”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

1,6 milioane de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, potrivit Transfermarkt. 8 goluri și 10 pase decisive în 51 meciuri reprezintă bilanțul jucătorului în cele două sezoane petrecute în tricoul FCSB-ului.

Citește și EXCLUSIV | DESTINAȚIE TOTAL NEAȘTEPTATĂ PENTRU BUDESCU! CE ECHIPĂ DIN ROMÂNIA ÎL AȘTEAPTĂ PE „MAGICIAN”

octavian popesculiga 1realitateafcsbtransfer FCSBgigi becali