Ofertă de ultim moment pentru Florin Tănase! Gigi Becali a dat răspunsul imediat

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 15 iunie 2021, ora 17:19,
fcsb
fcsb

Golgheterul Ligii 1 din ultimul sezon, Florin Tănase, a primit o ofertă de ultim moment din partea unui club din străinătate!

Căpitanul FCSB-ului a fost pe val în sezonul recent încheiat de Liga 1, fiind golgheterul ediției cu 26 de reușite. Evoluțiile sale remarcabile au atras imediat atenția mai multor cluburi din străinătate, care au intrat imediat pe fir și s-au interesat de serviciile mijlocașului în vârstă de 26 ani.

 

Gigi Becali a dezvăluit că a fost sunat de către Florin Tănase și anunțat că a primit o ofertă în valoare de 4.000.000 de euro din partea arabilor de la Ai Ain. Afaceristul din Pipera nu este dispus însă să dea curs acestei propuneri, asta deoarece vrea să obțină în schimbul acestuia cu 500.000 de euro mai mult.

 

Nu am zis că-l dau pe 4.000.000. Tănase m-a sunat, mi-a zis că ei dau 4.000.000 de euro. Mi-a zis că Al-Ain dă 4.000.000 de euro. I-am zis ‘nu te dau, mă!’. El zice ‘hai, nea Gigi…’. I-am zis ‘nu te dau, să dea 4.500.000 și te las!’. Asta a fost discuția. Nu, nu-l dau, a declarat Gigi Becali, potrivit Antena Sport.

 

Ce spunea Gigi Becali despre transferul lui Florin Tănase în urmă cu doar câteva zile

 

„Nu mă grăbesc cu Tănase. Giovanni știe care este treaba, iar eu cu arabii nu stau la prea multe discuții. Ori îmi plătesc cât vreau eu, ori nu batem palma. I-am zis și lui Tănase că îi măresc salariul, dar el decide ce vrea să facă. E treaba lui. Sunt mulțumit de cum a jucat la mine, deși putea și mai mult. Nu sunt disperat să îl vând”, a spus Gigi Becali, potrivit ProSport.

 

4.000.000 de euro este cota de transfer a căpitanului celor de la FCSB, fotbalist care se află din vara anului 2016 în curtea “roș-albaștrilor”, după transferul de la Viitorul Constanța. 35 de meciuri, 25 goluri și 7 pase de gol este bilanțul lui Florin Tănase în acest sezon.

 

Citește și FLORIN TĂNASE, TOT MAI APROAPE DE UN TRANSFER. ANUNȚUL PRESEI DE PESTE HOTARE

transfer FCSBfcsbrealitateadeclaratiigigi becaliflorin tanaseliga 1