OFICIAL | “Câinii” fac transferuri pe bandă rulantă! Portarul crescut de Real Madrid care a semnat cu Dinamo

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 11 septembrie 2020, ora 13:07,
mejias

Formația roș-albă a anunțat printr-un intermediul contului oficial de pe o rețea de socializare venirea lui Tomas Mejias. 

Dinamoviștii au ajuns la un acord cu englezii de la Middlesbrough pentru transferul temporar al portarului spaniol la echipa din Ștefan cel Mare.

Născut pe 30 ianuarie 1989, Tomas Mejias a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală, a semnat cu Dinamo până la finalul sezonului competițional 2020-2021 și a intrat în programul de pregătire stabilit, în cantonamentul de la Săftica.

Format la Academia lui Real Madrid, Tomas Mejias a evoluat pentru toate echipele „galacticilor”, U15, U17, U19, Real Madrid C, Real Madrid Castilla (B) și a apărat un meci la Real în mandatul lui Jose Mourinho, pe 10 mai 2011, în victoria cu Getafe, scor 4-0 pe „Santiago Bernabeu”.

De-a lungul carierei, Tomas Mejias a mai apărat la Rayo Vallecano (Spania), Omonia Nicosia (Cipru) și Middlesbrough FC (Anglia).
Sezonul trecut, Tomas Mejias a evoluat în două meciuri, ambele cu Tottenham, Hotspur, în Cupa Angliei.

Tomas Mejias a devenit, astfel, al treilea portar din lotul lui Dinamo, după Cătălin Straton, titularul postului în primele două etape, și tânărul Mihai Eșanu. Fotbalistul de 31 de ani este al optulea transfer realizat de Dinamo în actuala perioadă de mercato, după Vlad Achim, Janusz Gol, Adam Nemec, Isma Lopez, Alexander Gonzalez, Borja Valle Balonga și Juan Camara.

CITEȘTE ȘI –>> Antrenorul deloc impresionat de naționala lui Rădoi: “Ne credem pe cai mari acum”

 

mejiasreal madridrealitateatransferdinamo