OFICIAL | Dan Alexa a plecat de la Poli Timişoara: ,,E greu să reuşesc în condiţiile astea”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 17 iunie 2021, ora 14:24,
DanAlexa1
DanAlexa1

ASU Poli Timişoara a ratat promovarea în Liga 1, după ce a terminat pe locul 6 în play-off-ul Ligii a 2-a, de unde s-au stabilit promovatele în primul eşalon fotbalistic din România.

După ce ASU Poli Timişoara nu a prins nici măcar unul din cele două locuri de baraj, Dan Alexa şi-a anunţat plecarea de pe banca echipei ,,alb-violete”.

 

Astăzi, la Timişoara a avut loc oficial despărţirea de tehnician, unde Dan Alexa a ţinut să transmită câteva cuvinte. Acesta spune că a ales să plece de la Timişoara pentru că este foarte implicat sentimental la formaţia de pe Bega, iar asta îl face să nu reuşească să obţină mai multe.

 

 

,,Ce e important să spun în conferinţa aceasta de plecare a mea. Vreau să spun că am făcut totul fără niciun regret, am făcut-o din suflet. Ştiţi foarte bine cât iubesc Poli. Mi-ar fi fost greu fără sprijinul vostru, şi aici vreau să vă nominalizez punctual, pentru că în toate momentele aţi fost lângă mine, şi atunci când nu se mai putea sau în situaţiile de criză: Cristi Romoniţă, Seba (n.r. Sebastian Novovic), Saşa Moza şi cu Dinu Negriu, aveţi tot respectul meu! Pe voi v-am simţit cel mai aproape, pentru că zi de zi eram în situaţia asta.

 

Citeşte şi EXCLUSIV | AVERTISMENT PENTRU ASU POLI TIMIŞOARA: ,,LA NUMELE ACESTA NU POŢI STA MULT ÎN LIGA 2”

 

E un moment în care trebuie să vă mulţumesc, pentru că am trăit momente în care aţi pus familia voastră în spatele lui Poli şi nu o dată, ci de «n» ori. Din partea mea aveţi cel mai mult respect. Îmi doresc ca Poli să continue, să crească nivelul sezonul acesta. Am hotărât să plec pentru să sunt foarte implicat sentimental şi era greu să reuşesc în perioada asta. E un moment în care Poli trebuie să crească, am mare încredere în toţi oamenii care sunt aici. Sunt oameni care o fac voluntar, Poli are nevoie de sprijin. Şi aici vreau să trag un semnal de alarmă: poate prin plecarea mea, Dominic Fritz, căci am înţeles că l-au deranjat foarte mult acele declaraţii, se va apropia mai mult de Poli. Îmi doresc ca oficialităţile să realizeze că Poli nu e interesantă doar în campanie electorală, Poli e interesantă pentru toată lumea din această zonă.

 

Este un brand şi e greu fără ei. Ei (n.r. reprezentanţii Druckeriei) au dus-o ani de zile, practic Poli există în momentul de faţă şi în mare parte datorită lor. Tot ce am făcut am făcut din dragoste, ştiam unde vin, voiam să facem ceva istoric. Dar nu a fost să fie. E regretul meu – ratarea promovării mi-o asum, chiar dacă au fost condiţii proaste, cred că în unele momente se putea mai mult. Dar cred că a fost un an cu bune, cu rele. Un an foarte foarte încărcat de trăiri. A fost anul care mie mi-a arătat şi o altă latură a mea. De asta am şi hotărât să plec, pentru că sunt foarte legat sentimental, e greu să reuşesc în asemenea condiţii. Asta a fost decizia mea. Le mulţumesc încă o dată, chiar îi iubesc pe oamenii aceştia şi le doresc mult succes.

 

Citește și VIDEO | Voluntari a făcut instrucție cu Dunărea Călărași și a rămas în Liga 1!

 

Era posibilitatea să rămân în cadrul clubului ca manager, au fost acele discuţii, mă tenta să rămân, dar meseria mea e să antrenez. Am zis din prima zi în care am venit aici, sunt manager pentru o perioadă pentru că meseria mea este cea de antrenor. Îmi doresc foarte mult cândva să revin aici: Aici e casa mea! …Tot timpul o să mă întorc. Eu îmi doresc ca Poli să renască, să ajungă în prima ligă pentru că ar fi minunat. Şi asta nu se poate cu doar câţiva oameni. Trebuie mai multă lume să se implice faptic, nu doar prin vorbe. Asta e o mare problemă, sper să se rezolve.”, a declarat Dan Alexa la despărţirea de ASU Poli Timişoara, pentur siteul oficial.

 

Dan Alexa

 

Citeşte şi SE ȘTIU ECHIPELE CARE VOR EVOLUA ÎN LIGA 2-A. CAMPIONATUL AR PUTEA AVEA MODIFICĂRI DIN SEZONUL VIITOR

realitatealiga 2asu poli timisoaradespartiredan alexa