OFICIAL | Dinamo face orice pentru salvare! Încă doi fotbaliști au ajuns sub comanda lui Flavius Stoican

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 25 ianuarie 2022, ora 14:16,
Flavius Stoican
Flavius Stoican

Dinamo a perfectat încă două transferuri. Jonathan Rodriguez și Dusan Celar sunt noii jucători ai formației din Ștefan cel Mare.

Clubul bucureșean a anunțat în mediul online oficializarea venirilor celor doi fotbaliști care în prima parte au aparținut de CFR Cluj.

”Jonathan Rodriguez și Dusan Celar la Dinamo București

FC Dinamo București și CFR Cluj au ajuns astăzi la un acord pentru transferurile temporare ale jucătorilor Jonathan Rodriguez și Dusan Celar la clubul din Ștefan cel Mare, până la finalul acestui sezon competițional, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan.

Mijlocaș central, născut în Argentina pe 7 iunie 1990, Jonathan Rodriguez a adunat 18 meciuri pentru CFR Cluj în prima parte a acestui sezon, 5 în Liga 1, unul în Cupa României, unul în Supercupa României și 11 în cupele europene (preliminarii Champions League, Europa League și Conference League). Jonathan Rodriguez a mai jucat patru sezoane în Liga 1 pentru FC Botoșani, între 2017 și 2021, 117 partide și 8 goluri.

CITEȘTE ȘI –>> Dinamo, abonată la ligile din Franţa! Atacantul care este aproape să ajungă în Ştefan cel Mare

Atacant, sârb (26 de ani peste o lună, 1.91 m), Dusan Celar a evoluat în prima parte a acestui campionat pentru echipa secundă a celor de la CFR în Liga 3 și a jucat 10 minute pentru prima echipă a clujenilor în partida din Cupa României, contra Universității Craiova.

18, respectiv 55 sunt numerele oficiale de joc pentru Jonathan Rodriguez și Dusan Celar.

Bine ați venit la Dinamo București, Jonathan Rodriguez și Dusan Celar!”, a scris clubul, pe pagina oficială de Facebook.

CITEȘTE ȘI –>> Dinamo face spectacol pe piața transferurilor! Un nou fotbalist de la CFR ajunge sub comanda lui Stoican

dinamooficialdusan celartransfer dinamoJonathan Rodriguez