OFICIAL | Un nou transfer pentru promovare la Petrolul. Anunțul făcut de club

Articol de Valentin Walter - Publicat luni, 14 iunie 2021, ora 21:02,
petrolul
petrolul

Petrolul Ploieşti a anunţat că a ajuns la un acord cu fundașul dreapta Sergiu Pîrvulescu. Jucătorul în vârstă de 17 ani vine sub formă de împrumut de la formația din Liga a 3-a, Kids Tâmpa Brașov.

 

Sergiu Pîrvulescu a evoluat în sezonul trecut pentru Gloria Buzău, pentru care a bifat 23 prezențe în eșalonul secund. Acesta a venit la formația pe pe Ilie Oană sub formă de împrumut pe un an de zile cu opțiune de cumpărare. Anunțul mutării a fost făcut pe pagina oficială de Facebook al celor de la Petrolul Ploiești.

 

„Clubul nostru își continuă campania de întărire a lotului de jucători în perspectiva viitorului sezon competițional, astăzi ajungând la un acord cu tânărul fundaș dreapta Sergiu Pârvulescu.

În vârstă de doar 17 ani, născut la Brașov, Pârvulescu are, deja, experiența unui sezon competițional la nivelul eșalonului secund. Crescut la ACS Kids Tâmpa Brașov, grupare de care aparține și în prezent, noul echipier al „lupilor” a evoluat, în ediția 2020-2021 a Ligii 2, sub formă de împrumut la Gloria Buzău, bifând 16 prezențe în sezonul regulat și alte șase pe parcursul fazei play-out, și, cu o singură excepție, a fost titular în toate aceste confruntări. În plus, în afara partidei cu „U” Cluj, în care a intrat pe teren imediat după pauză, și a meciului cu CSM Reșița, atunci când a fost înlocuit în minutul 72, Pârvulescu a fost integralist în celelalte întâlniri, o performanță deloc de neglijat pentru un jucător născut în 2003.

În același timp, Pârvulescu este un obișnuit al naționalelor de juniori, ultima dată fiind convocat la reprezentativa „Under 18”, acolo unde, recent, a fost coechipier cu un alt petrolist, fundașul central Adrian Nicolae, la un turneu desfășurat în Serbia.

Bun venit, Sergiu Pârvulescu!”, a anunțat Petrolul pe site-ul oficial.

 

 

Sergiu Pîrvulescu este al patrulea transfer realizat de cei de la Petrolul Ploiești, după Marius Coman (24 de ani), Darius Buia (27 de ani) și Eugeniu Cebotaru (36 de ani).

 

Citește și VIDEO | NAE CONSTANTIN, MESAJ PENTRU SUPORTERII PETROLULUI: „SINGURUL OBIECTIV ESTE PROMOVAREA”

 

 

 

 

 

comunicatpetrolul ploiestiliga 2sergiu pîrvulescutransferlupii galbenirealitatea