Oficialii CSA Steaua, prima reacție după ce clubul roș-albastru a fost amenințat cu excluderea din campionat

Articol de Dragoș Vasile - Publicat marți, 26 mai 2020, ora 11:15,
csa steaua galerie

Oficialii CSA Steaua au reacționat după ce echipa din Liga a 4-a a fost amenințată cu excluderea din campionat.

Asociaţia Muncipală de Fotbal Bucureşti a trimis către CSA Steaua un document în care ameninţă că echipa ar putea fi exclusă din competiţie. Totul a pornit de la o declaraţie făcută de Florin Talpan, juristul care a atacat conducerea AMFB. (Vezi AICI mai multe detalii)

Mădălin Hîncu, președintele CSA Steaua, nu concepe ca formația roș-albastră să fie exclusă din competiție și speră ca echipa să fie promovată direct în Liga a 3-a.

„Din punctul nostru de vedere, am întocmit o solicitare către AMFB prin care le cerem să încheie Liga a IV-a și să ne declare câștigători. Le-am solicitat în scris. Domnul Marian Lumânare ne-a spus că nu s-a luat încă o decizie. 

Apoi, domnul Lumânare ne-a solicitat să-i spunem dacă punctul de vedere transmis de domnul Talpan este punctul de vedere al Stelei. I-am răspuns că punctul nostru de vedere a fost transmis deja. 

Noi așteptăm! Sperăm ca decizia să fie luată în contextul pandemiei, să fim declarați câștigători și să promovăm!” a declarat Mădălin Hîncu pentru DigiSport.

Citește și Telenovela continuă! La ce echipă va ajunge Ianis Hagi

csa steauaexcludere campionatdeclaratiiMădălin Hîncu
italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

ceremonie euro 2020

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină