Oficialul român de la Dinamo care s-a dat de partea lui Cortacero şi-a uitat şi colegii! ,,Nu se poate aşa ceva, ţine de bun-simţ”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 27 decembrie 2020, ora 15:32,
cortacero

Dinamo trece prin cea mai grea perioadă din istoria clubului, de când a fost preluată în vară de Pablo Cortacero.

La club este un adevărat haos, iar oamenii sunt împărţiţi deja în tabere. Unii sunt de partea lui Pablo Cortacero, iar ceilalţi sunt împotriva lui, pentru că nu şi-a onorat încă promisiunile financiare.

Gabi Răduţă, fostul şef al Centrului de Copii şi Juniori de la Dinamo, a dezvăluit un episod incredibil, întâmplat cu Marius Iorga, cel care conducea departamentul de scouting de la echipă.

Deşi postul său a fost desfiinţat, românul ar fi încercat totuşi să fie un apropiat al spaniolilor care au preluat clubul din Ştefan cel Mare. Gestul i-a şocat pe foştii colegi de la Dinamo.

M-am dus cu Radu (n.red. – Birlică, director de marketing al clubului Dinamo) să bem o cafea la un hotel și când am ajuns acolo erau și toți spaniolii, vreo zece, dar a apărut și «spaniolul» Iorga.

 

Am crezut că e spaniol fiindcă nu m-a salutat când a intrat acolo. A venit la jumătate de metru de masa noastră și…am crezut că e vorbitor de limbă spaniolă…Nu m-a deranjat gestul, dar am rămas așa…”, a declarat Gabi Răduţă pentru ProSport.

Foştii colegi ai lui Marius Iorga spun că gestul acestuia ţinea de decenţă şi colegialitate.

Nu se poate să treci pe lângă un om, un fost coleg de birou și să nu spui «Bună ziua» ! Ține de bun simț.”, a precizat şi Radu Birlică.

Gabi Răduţă a explicat şi cuma fost umilit Gică Mihali de noua conducere a lui Dinamo.

A fost lipsă de comunicare acolo. Unul dintre conducătorii spanioli i-a sunat pe Matei și Colceag, le-a spus că au reziliat contractul cu Mihali și să se prezinte la echipa a doua. Mihali are dreptul să fie supărat din moment ce nu a reziliat contractul și vine cineva peste tine.

El are un caracter frumos, a avut o ieșire spontană pentru că nici el nu a fost pregătit. Pe loc, a zis că a venit nu ştiu cine, papiţoiul. El nu e omul care jignește, e un băiat senzațional, n-a supărat pe nimeni niciodată.”, a completat Răduţă pentru sursa menţionată.

În ciuda tutror problemelor de la club, echipa Dinamo a încheiat turul de campionat pe locul 11 în Liga 1, cu 16 puncte adunate în 15 jocuri disputate.

Citeşte şi Avalanșă de oferte pentru Florin Tănase! Unde este dorit căpitanul roș-albaștrilor

 

gabi radutadinamoPablo Cortacerorealitatealiga 1Gică Mihaliradu birlica
Hjulmand udvælger første landshold

EURO 2020 | Selecţionerul Danemarcei: ,,Jucătorii sunt terminaţi emoţional”

Christian Eriksen

Christian Eriksen, ales omul meciului Danemarca – Finlanda