Olăroiu face legea la noua sa echipă! Românul, un nou succes în Emiratele Arabe Unite

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 16 ianuarie 2022, ora 22:53,
Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Al Sharjah, echipa antrenată de tehnicianul român, a trecut la loviturile de departajare de Al-Ahli, după 0-0 (4-2 d.l.d.), în sferturile de finală ale President Cup!

Al Sharjah merge ceas cu Cosmin Olăroiu pe banca tehnică, astfel că a bifat un nou succes sub comanda acestuia. Românul este neînvins de la venirea sa în Emirate. Instalat la jumătatea lunii noiembrie, tehnicianul în vârstă de 52 de ani a obținut 6 victorii și 3 remize și și-a dus echipa până pe locul secund în clasament în campionat, după 13 meciuri din actualul sezon.

La finalul duelului de astăzi, Olăroiu, care și-a învins una dintre fostele sale echipe, a declarat că a fost dureros să elimine Al Ahli din competiție, însă este fericit că a reușit să se califice în următoarea etapă a întrecerii.

În România, există un proverb care spune așa ’În viață, un ochi plânge și altul râde’. A fost primul meu meci împotriva lui Al-Ahli, formație pe care am antrenat-o în trecut, dar asta înseamnă profesionalism, a declarat Cosmin Olăroiu, citat de UAE Sport News.

Tot astăzi, echipa antrenată de Daniel Isăilă, Bani-Yas, s-a calificat și ea în penultimul act al competiției, după succesul în fața celor de la Ittihad Kalba cu scorul de 2-0.

Citește și Daniel Isăilă, în semifinalele Cupei Preşedintelui Emiratelor Arabe Unite. Posibil duel cu echipa lui Olăroiu

emirateOlăroiuAl Sharjah