Oltenii, avertisment pentru rivalele la titlu: ”Putem câștiga și cu CFR și FCSB!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat joi, 02 aprilie 2020, ora 07:27,
craiova bucurie 2
craiova bucurie 2

Oltenii le avertizează pe FCSB și CFR în plină pandemie de coronavirus.

Universitatea Craiova a pierdut în sezonul regulat toate cele 4 partide cu vicecampioana și campioana României, însă Cristi Bărbuț rămâne optimist.

Fotbalistul formației din Bănie duce lipsa fanilor și a meciurilor din Liga 1 și speră ca, după încheierea pandemiei de COVID-19, echipa sa să facă tot posibilul pentru a câștiga titlul mult-așteptat de suflarea alb-albastră.

”Îmi este tare dor de antrenament, de meciuri, de suporteri, de atmosfera de pe ‘Ion Oblemenco’. Spun asta mai ales că în ultimul meci, cu FCSB, pe Arena Națională, am jucat fără spectatori, iar absența suporterilor noștri a contat enorm. Chiar nu s-a simțit că ar fi fost un derbi. Fanilor le transmit acum să stea în casă, să se protejeze, pentru că doar așa putem trece împreună peste aceste momente dificile.

Cred că puteam face mai mult. Au fost și schimbările de antrenori… Dacă eram puțin mai atenți în anumite meciuri puteam să scoatem mai multe puncte și puteam fi și în semifinalele Cupei României. Dar dacă reușim să ne pregătim bine în perioada următoare, când se va relua activitatea, putem să demonstrăm că avem valoare și putem câștiga și cu CFR și FCSB”, a declarat Bărbuț pentru Gazeta de Sud.

Vezi și VIDEO EXCLUSIV | Dorin Goian: “Este foarte greu fără sport, abia acum conștientizează lumea”

cristi barbutliga 1universitatea craiovadeclaratii