OPINIE | Mircea Rednic, „pe drumul cel bun”! Iaşiul construieşte frumos

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 30 iunie 2020, ora 22:12,
luana si mircea rednic

Titlul îi aparţine preşedintelui de la Poli Iaşi. Ciprian Paraschiv, omul care îşi dorea îngheţarea sezonului în playout-ul din Liga 1, îşi declara susţinerea necondiţionată pentru Mircea Rednic. Managerul. Antrenorul.

Rednic a descălecat în iarnă la Iaşi, alegere care a părut surprinzătoare pentru antrenorul care nu a mai simţit gustul unui trofeu câştigat din 2011, atunci când a cucerit Cupa din Azerbaijan.

Ca un adevărat manager din spaţiul britanic al fotbalului, Rednic a început să primenească lotul echipei. Cu jucători reprezentaţi de fiica agent, Luana, reţetă patentată şi în trecut de antrenorul în vârstă de 52 de ani.

Pe teren, rezultatele sunt dezastruoase. De la reluarea campionatului, Iaşiul „construit frumos” de Rednic şi Luana a pierdut patru meciuri din cinci.

„Mircea Rednic este cel mai mare antrenor pe care l-a avut Iașiul, cel mai implicat și cel mai apreciat. Mai mult decat atât, gândim împreună strategia și pentru sezonul viitor.

Colaborarea cu Luana este benefică pentru clubul nostru și asta poate deranjează pe cineva. O spun încă o dată apăsat: Iașiul construiește frumos, comunitatea este alaturi de club, atmosfera este foarte bună în echipaăși cât de curand vor apărea și rezultatele. Poate chiar mai mari decat au fost vreodată în Dealul Copoului” – este declaraţia de susţinere totală a preşedintelui Paraschiv. Om promovat politic în toate funcţiile publice pe care le-a deţinut. Lipist de legătură cu fotbalul până când a ajuns director în FRF-ul condus de Răzvan Burleanu.

Revenind la Iaşiul frumos construit, probabil că strategia pentru următorul sezon se referă la planurile de promovare. Oricât ar încerca să ascundă realitatea, deznodământul este doar o chestiune de timp.

La ora aceasta, cel mai mare antrenor pe care l-a avut Iaşiul tocmai a pierdut duelul cu ilustrul Ruben Albes, 35 de ani, antrenor nicăieri înainte de a fi descoperit de Anamaria Prodan şi aşezat pe banca lui Hermannstadt.

luanatransferurimircea rednicretrogradareCiprian Paraschivopiniepoli iasi