Oprița are un singur gând în noul sezon de Liga a 2-a: „Vrem să câștigăm fiecare meci!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 18:34,
DANIEL OPRIȚA, SURSA FOTO- „AS 47″/FACEBOOK
DANIEL OPRIȚA, SURSA FOTO- „AS 47″/FACEBOOK

Steaua București va evolua contra celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, în prima etapă a noii ediții de Liga a 2-a!

“Militarii” au obținut promovarea în Liga a 2-a, însă elevii lui Daniel Oprița nu vor avea drept de promovare în Liga 1, în cazul în care termină pe primele locuri. Conform regulamentelor FRF în vigoare, un club de fotbal nu poate promova în prima ligă dacă societatea care administrează clubul e de drept public, așa cum se întâmplă în cazul celor de la Steaua în acest moment.

Cu toate acestea, steliștii nu lasă garda jos și anunță că au ca obiectiv clasarea pe locurile fruntașe încă din acest sezon. Antrenorul echipei a vorbit despre noul sezon și consideră că bucureștenii se vor bate cu 4-5 echipe pentru primele poziții și declară că elevii săi vor trata cu maximă seriozitate fiecare duel. Totodată, tehnicianul în vârstă de 39 de ani a mărturisit și pe ce stadion va juca Steaua în Liga a 2-a.

”Nu zic că e un sezon de Liga 2 special. E asemănător cu ultimele două trei campionate. Sunt echipe cu potențial și vom avea parte de o întrecere tare, în mod cert. Deși e prematur să mă pronunț, cred că vom avea parte de o luptă între 4-5 echipe pentru promovare.

Petrolul, U Cluj, Hermannstadt, AFK Csikszereda sunt doar câteva dintre favorite în opinia mea. Oricum, pentru noi nu contează prea mult cine e favorită. Noi vrem să ne facem treaba și să câștigăm fiecare meci.

Fără discuție vom juca pe terenul nou. De aceea vă spun că anticipez o prezență numeroasă a publicului la partidele noastre în viitorul campionat. Meciurile de acasă le vom disputa pe stadionul Steaua, așa cum e normal”, a spus Daniel Oprița, potrivit Playsport.

Citește și SE ANUNȚĂ SPECTACOL TOTAL ÎN NOUL SEZON DE LIGA A 2-A! CUM ARATĂ PROGRAMUL PRIMEI ETAPE

liga 2daniel opritasteauadeclaratiirealitatea