„Oracolul din Bălcești” o vede pe Dinamo capabilă să se salveze: „Poate să răstoarne rezultatul!”. Ce a declarat Dumitru Dragomir despre manșa retur a barajului de menținere în Liga 1!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 26 mai 2022, ora 14:47,
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Dinamo a pierdut meciul tur din barajul de menținere în Liga 1 (0-2 contra U Cluj). „Câinii” sunt astfel cu un picior în „groapă”, iar partida retur va fi deosebit de importantă pentru soarta echipei. Dumitru Dragomir a comentat situația.

Fostul șef al LPF consideră că Dinamo se poate salva de la retrogradare. „Oracolul din Bălcești” mizează pe suportul incredibil al fanilor dinamoviști.

Ce a declarat Dumitru Dragomir despre Dinamo!

„Dinamo poate să răstoarne rezultatul. 2-0 nu este un rezultat pentru o echipă din prima ligă, cu numele pe care îl are Dinamo. Cu spectatorii turbulenți pe care îi are. Odată, galeria lui Dinamo era în primele trei.

Dacă se mobilizează, e echipa mai bună Dinamo.

Nu e dezastru (n.r. – dacă retrogradează Dinamo). Pentru dezastru, ferească Dumnezeu vine cutremur și mor vieți nevinovate sau război”, a afirmat Dumitru Dragomir, pentru Pro Arena.

Duminică, 29 mai, Dinamo va juca returul cu U Cluj, fiind meciul decisiv pentru soarta echipei bucureștene și de asemenea ultimul meci de pe Stadionul Ștefan cel Mare.

dinamoliga1#dumitrudragomir