Oțelul a învins CSA Steaua în play-off-ul Ligii 2! Bucureștenii au ratat egalarea în minutul 90+3

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 30 martie 2023, ora 21:37,
Oțelul Galați
Oțelul Galați

Echipa Oțelul Galați a învins CSA Steaua, pe teren propriu, cu 3-2 (3-0) în primul meci din Etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 2.

CSA Steaua poate pierde poziția de lider în Liga 2 după eșecul cu Oțelul Galați

Gazdele, fără antrenorul Dorinel Munteanu pe bancă, au marcat cele trei goluri într-un interval de un sfert de oră. Fatai a deschis scorul în minutul 14, reluând cu latul din 6m o minge centrată de Mitoi. Același jucător a dus scorul la 2-0 după 7 minute, când a finalizat pe jos o pasă în adâncime primită din jumătatea de teren a Oțelului.

3-0 s-a făcut în minutul 32, Ursu înscriind cu un șut de la marginea careului mic o minge pe care apărarea oaspeților nu a fost capabilă să o degajeze.

CSA Steaua era groggy și se părea că scorul va lua proporții în repriza a doua, dar jucătorii pregătiți de Daniel Oprița și-au revenit după pauză.

Bodișteanu a marcat de două ori, în minutele 51 și 59, iar echipa bucureșteană spera la un egal, care oricum nu îi este de niciun folos în contextul în care nu are drept de promovare.

CSA Steaua a egalat în minutul 90+2, prin Matei, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Arbitrul a acordat fault pentru oaspeți la faza premergătoare golului, iar la lovitura liberă care a rezultat Mihăescu a fost blocat de portarul advers la marginea careului mic.

În urma acestui rezultat, Oțelul a adunat 39p, iar CSA Steaua rămâne cu 43p. Poli Iași va juca sâmbătă pe teren propriu cu Gloria Buzău, de la ora 18:00, iar dacă nu pierde urcă pe primul loc, deoarece acum are acleșai număr de puncte ca și CSA Steaua.

Ultimul meci al etapei este Unirea Dej – Dinamo, programat pe 2 aprilie, de la ora 16:00. În Etapa a 3-a au loc meciurile Dinamo – Oțelul Galați, FC Buzău – Unirea Dej și CSA Steaua – Poli Iași.

otelul galaticsa steauaEtapa a 2-aplay off