Ouzounidis sare în apărarea elevilor săi, după meciul cu Botoșani: „Sunt foarte mândru de ei, au dat tot ce au mai bun!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 09 mai 2021, ora 22:34,
ouzounidis

Antrenorul celor de la CSU Craiova, grecul Marinos Ouzounidis, a vorbit despre prestația jucătorilor săi din partida cu FC Botoșani, pierdută cu scorul de 2-3!

Oltenii au sperat degeaba că pot cuceri trofeul Ligii 1 în acest sezon, iar cele trei eșecuri consecutive din play-off i-au făcut pe „juveți” să își ia gândul de la campionat. Formația pregătită de Marinos Ouzounidis ocupă în acest moment locul trei în ierarhie și se poate distanța la 11 puncte de liderul CFR Cluj, în cazul în care ardelenii vor izbuti să învingă Sepsi în această rundă.

La finalul înfrângerii cu FC Botoșani, tehnicianul Craiovei a făcut o scurtă analiză a duelului și a mărturisit că își felicită elevii pentru atitudine și consideră că aceștia nu meritau să piardă în această seară. Ulterior, Ouzounidis a vorbit despre obiectivele pe care și le-a impus pentru finalul acestui an competițional, dar a discutat și de problemele de lot cu care se confruntă.

ouzounidis

„Nu meritam să pierdem acest meci, am fost mai buni ca adversarul, am ratat multe șanse. Ăsta este fotbalul. Modul în care au luptat jucătorii mei a fost ok pentru mine.

Obiectivul nostru este să câștigăm Cupa și locul trei. Sunt foarte mândru de jucătorii mei, au dat tot ce au mai bun. Astăzi meritam să câștigăm meciul, am fost mai buni decât adversarul. Bancu, Vătăjelu (n.r. – indisponibili), Vlădoiu este accidentat. Avem probleme mari în defensivă, nu doar în atac și pe benzi”, a spus Ouzounidis.

Citește și Dan Nistor, declarație surprinzătoare după eșecul cu Botoșani: “Pe 12 mai am botez, sunt naș aici la Craiova!”

u craiovaliga 1ouzounidisdeclaratiirealitateaplay off
Kaiserslautern, Germany. 28th Aug, 2017. Kaiserslautern’s Stipe Vucur (L) and Braunschweig’s Onel Hernandez vie for the ball during the German Second Bundesliga soccer match between 1. FC Kaiserslautern and Eintracht Braunschweig in the Fritz-Walter-Stadi

Omul care l-a a adus pe Stipe Vucur la FCSB, mai are jucători pentru Gigi Becali

vaccin coronavirus

Vaccinați, vaccinați, EURO să nu îl ratați!