VIDEO | Ouzounidis, revoltat de programul încărcat al echipei sale: „Vrem să fim respectați!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 06 martie 2021, ora 19:03,
ouzounidis-craiova

Oltenii au câștigat astăzi, scor 1-0 împotriva celor de la FC Botoșani, și s-au apropiat la patru puncte de FCSB și CFR Cluj, formații care au însă cu un meci disputat în minus!

CSU Craiova a reușit să se impună în fața moldovenilor, grație golului marcat de Ștefan Baiaram în finalul primei reprize. Succesul contra Botoșaniului este al doilea în doar câteva zile pentru „juveți”, după calificarea de marți în semifinalele Cupei României.

Antrenorul oltenilor, grecul Marinos Ouzounidis, a vorbit imediat după victoria din meciul de astăzi și a ținut să își felicite elevii pentru prestația și rezultatul obținut în această rundă. Totodată, tehncianul în vârstă de 52 de ani s-a arătat extrem de revoltat în ceea ce privește programul încărcat al echipei sale și a cerut mai mult respect din partea celor care organizează competițiile.

În primul rând, vreau să-mi felicit jucătorii. Nu doar pentru cele trei puncte, ci și pentru jocul prestat. Le-am spus înaintea meciului că disciplina și organizarea vor fi cheia partidei. În prima repriză, am fost foarte buni, am ținut de minge și am marcat, sunt bucuros. În actul secund, normal, am avut ceva probleme.

Le-am spus că nu le pasă de noi, că nu le pasă de programul nostru. Ieri a jucat și Chindia, nu e posibil ca echipele care au jucat marți în Cupa României să evolueze primele în campionat. Nu știu cum au făcut asta, nu e corect. Trebuie să se gândească, vrem să fim respectați. Felicitări Chindiei, și ei au avut un meci greu ieri.

Azi a fost un meci greu și sunt mulțumit de cele trei puncte. Indiferent de sistemul de joc, vreau să avem posesia, să jucăm rapid, să ne creăm ocazii. De asemenea, trebuie să decidem jocurile mai devreme. Când ai 1-0, ești sub presiune și poți avea probleme pe final. Trebuie să fructificăm ocaziile avute„, a spus Marinos Ouzounidis, la finalul partidei cu FC Botoșani.

Citește și VIDEO | Victorie pentru Craiova lui Ouzounidis în Liga 1! Oltenii au trecut la limită de FC Botoșani

realitateadeclaratiimeci Botosaniliga 1ouzounidisu craiova
1-arpad-paszkany

Cu ce se mai ocupă Arpad Paszkany, fostul patron al lui CFR Cluj

SimonaHalepDarrenCahill

Reacţia lui Cahill după ce Halep s-a logodit: ,,Acum sunt multe inimi frânte”