Ovidiu Burcă a numit cel mai bun fotbalist pe care l-a antrenat: „Are un potențial enorm, dar neexploatat!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 20 februarie 2024, ora 11:13,
Ovidiu Burcă
Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă este liber de angajament în continuare. Ultima sa experiență a fost cea de la Dinamo, de care s-a despărțit în acest sezon.

Tehnicianul a vorbit despre cel mai talentat jucător pe care l-a pregătit. Fotbalistul i-a fost elev chiar la formația bucureșteană.

„Are un potențial enorm, dar neexploatat!”

„Am fost foarte atacat pentru decizia de a-l păstra pe Cătălin Țîră. Cred că e unul dintre jucătorii cei mai talentați, dacă nu cel mai talentat, alături de care am lucrat ca antrenor. Are un potențial enorm, dar neexploatat.

Aici îmi fac mea culpa, am crezut că ajung să schimb anumite lucruri, doar că ai nevoie de foarte mult timp să schimbi mentalitatea unui jucător care la 28-29 de ani n-are cifre foarte bune, n-a avut stabilitate pe unde a fost. Toți antrenorii care l-au văzut au zis ‘Cătălin Țîră, un talent imens!‘.

El a fost foarte implicat în vară, am văzut că a făcut schimbări, avea un salariu destul de mic, am zis că putem construi ceva interesant. Eram convins că pot să scot de la el ce n-au reușit alții. Dar nu i-am dat continuitate și cam asta a fost povestea”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru cei de la Playsport.

dinamoCătălin Ţîrăovidiu burca