Ovidiu Sabău a răbufnit: „Am irosit posibilitatea să jucăm o finală!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 23 aprilie 2024, ora 14:55,
Ioan Ovidiu Sabău
Ioan Ovidiu Sabău

U Cluj se află pe o pantă descendentă din punct de vedere al rezultatelor. Ardelenii au ratat șansa de a se califica în finala Cupei României și au pierdut și pozițiile fruntașe din play-out.

Ovidiu Sabău a vorbit despre echipa sa. Tehnicianul încearcă să își motiveze elevii pentru a redresa situația pe final de campionat.

„Am irosit posibilitatea să jucăm o finală!”

„E o lipsă totală de încredere, în momentul de față. Am fost acolo sus, pentru play-off, am pierdut acel moment. Apoi am irosit posibilitatea să jucăm o finală. La fel, am pierdut. Și, îți pierzi încrederea, ăsta e adevărul.

Din antrenor apreciat, respectat, ești un nimeni acum! Din jucători apreciați, respectați, încurajați tot timpul, acum sunt jucători foarte slabi… Sper să revenim echipa ce a câștigat respectul oamenilor. Depinde de noi cum vom reacționa.

E o perioadă foarte grea, dar nu trebuie să cedăm. Am mare încredere că nu se pune problema să retrogradăm sau să ajungem să jucăm baraj! Am încredere în jucători. E o situație grea, avem sprijinul conducerii, al diverșilor oameni, care ne trimit mesaje de încurajare. Cum sunt și oameni care ne denigrează, e o realitate pe care trebuie s-o acceptăm”, a mărturisit Ovidiu Sabău, în cadrul unei conferințe de presă.

ovidiu sabauu cluj