Cortacero, desființat de un fost internațional român: „Cea mai neagră pată din istoria lui Dinamo!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 20 martie 2021, ora 12:26,
pablo-cortacero-1

Acționarul majoritar al „câinilor”, ibericul Pablo Cortacero, și-a încălcat o nouă promisiune și nu a mai ajuns în România în această săptămână, deși anunțase clar acest lucru!

Pablo Cortacero a devenit persona non grata la Dinamo, iar atât foștii, cât și actualii fotbaliști ai echipei nici nu mai vor să audă de prezența sa în preajma echipei. Spaniolul a anunțat degeaba că vine în București și i-a făcut pe suporterii din DDB să îl aștepte în fața Tribunalului din București, acolo unde trebuia să se judece cu suporterii-acționari ai echipei.

Ibericul se pare că și-a pierdut orice urmă de încredere în spațiul fotbalului românesc, iar acest lucru este din ce în ce mai ușor de constatat. Acum, Dorinel Munteanu, fostul jucător și antrenor al celor de la Dinamo, a vorbit despre Cortacero și consideră că prezența acestuia în istoria recentă a „câinilor” nu reprezintă altceva decât o pată neagră pentru un brand precum cel din Ștefan cel Mare.

„Munti” a mărturisit apoi că apreciază eforturile celor din DBB, dar este de părere că acestora le va fi din ce în ce mai greu să țină singuri clubul din punct de vedere financiar.

E o rușine, îmi pare rău că Dinamo trece prin această situație. Cortacero a venit ca salvator, ca investitior, dar…mă așteptam să fie civilizat, judecând măcar după țara din care provine. Trebuia să spună lucrurilor pe nume. Eu sunt alături de Dinamo, de DDB, deși ei știu că nu pot să susțină și-n viitor sută la sută financiar echipa. E un club foarte greu… Absolut, acest Cortacero reprezintă cea mai neagră pată din istoria lui Dinamo, el și ceilalți spanioli. Acum au ajuns și prin tribunale…aici duce neseriozitatea lor!

Dinamo nu s-a regăsit deloc din punct de vedere al jocului. A rămas la conducere secundul lui Contra…Dinamo e greu de condus. E o echipă care impune tradiție, rezultate, pretenții mari. E un pas mic până la retrogradare, asta se vede din exterior, chiar dacă nu le place unora să spun asta…A venit nea Gigi Mulțescu, dar el lucrează cu aceeași jucători și îi trebuie putere ca să-i motiveze. Jucătorii trebuie să fie pregătiți de un război foarte greu și foarte mare.

Mulțescu a fost îndepărtat, punct! A fost bătaie de joc, l-au plimbat pe la echipa a doua…E un antrenor profesionist, iubește Dinamo, dar în situația asta nu trebuie să i se impute nimic. Dacă era lăsat de atunci poate nu se mai întâmpla așa, nu se ajungea în situația asta”, a spus Dorinel Munteanu, potrivit Pro Sport.

Citește și Sergiu Hanca, dezvăluiri incendiare despre Cortacero&co: “Cereau ţigări angajaţilor de la Săftica!”

dorinel munteanuliga 1realitateadinamoddbdeclaratiicortacero
fcsb1

Gigi Becali pune frână plecării lui Florin Tănase de la FCSB! Ce mesaj le transmite arabilor

gigi becali fcsb

„Îi trebuie bani mulți ca să se lupte cu mine!”. Mesajul transmis de Gigi Becali unui patron din Liga 1