Pandemia i-a schimbat mentalitatea Simonei Halep! „În ultimii şase ani, am fost în carantină totală” Care sunt noile obiective

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 29 mai 2020, ora 19:54,
Simona-Halep01

Simona Halep (28 de ani, locul 2 WTA) a petrecut aproape trei luni în izolare, pe fondul pandemiei de coronavirus. Sportiva română a dezvăluit că și-a schimbarea abordarea față de viață și vrea să se dezvolte în plan personal și emoțional.

Toate competițiile de tenis, întrerupte în luna martie, rămân suspendate cel puțin până la 31 iulie, din cauza pandemiei de coronavirus.

Simona Halep traversează cea mai mare perioadă de inactivitate din carieră. Ultimul meci oficial datează din 22 februarie, când a câștigat finala de la Dubai.

Am învăţat enorm din carantina pe care am avut-o, mi-am dat seama că în ultimii şase ani efectiv am fost în carantină totală şi mi-am dat seama că trebuie să schimb câte ceva în viaţa mea, ca să mă dezvolt pe partea personală şi pe partea emoţională. Faptul că am stat în carantină şase ani m-a ajutat să ajung numărul 1 mondial.

Acum, ca să fiu fericită în viață și fără tenis, încerc încet-încet să mai simt și altceva din viața normală. Nu pot să mă desprind total, dar am progresat un pic. Am avut disciplina mea, am făcut exerciţiile acasă cât am putut, am tras şi chiulul.

Am norocul să stau în pădure şi de la zi la zi înverzeau copaci. Am realizat că pentru prima dată am văzut natura cum se desfăşoară. Am rămas uimită, incredibil! Nu îţi dai seama de chestiile astea până nu dai piept cu ele. Au fost nişte ani în viteză, permanent, în viteză foarte mare. Aveam un singur obiectiv, tenisul, nimic altceva„, a spus Simona Halep, într-un interviu cu Andi Moisescu.

CITEȘTE ȘI -> Simona Halep a anunțat când se va retrage! “Am obosit, însă simt că mai pot”

carantinăHalepcoronavirussimona haleppandemiementalitate
euro 2020 minge

EURO 2020 | Bucureşti în prim-plan! Cum arată programul meciurilor de azi

victor-piturca-profimedia-0208066312

Victor Piţurcă: ,,Eriksen a avut şansă mare! E mai greu să scapi”