Parma stă pe un butoi cu pulbere! Ce pregătesc fanii echipei lui Dennis Man și Valentin Mihăilă

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 03 februarie 2023, ora 19:49,
Suporteri Parma
Suporteri Parma

Echipa italiană Parma are ca obiectiv în acest sezon promovarea în Serie A, dar prestația jucătorilor este departe de dorințele suporterilor.

Fanii Parmei au anunțat un protest de amploare înaintea meciului cu Genoa

Formația se găsește pe locul 10 în clasament, cu 30p, la 10 de locul 2, care asigură promovarea directă. În ultimul meci de campionat, gruparea la care evoluează românii Dennis Man și Valentin MIhăilă a fost învinsă cu 0-1, în deplasare, de Cosenza, ultima din clasament, iar fanii au răbufnit.

Suporterii din facțiunea I Boys au anunțat un protest de amploare pentru duminică, zi în care Parma va juca pe teren propriu cu Genoa, ocupanta locului secund.

Un alt rezultat nedemn, ca cel de sâmbătă împotriva lui Cosenza, va umple paharul. Sunteți o societate oarbă, care pretinde că totul este în regulă, dând mereu declarații de fațadă, fără să vorbească vreodată concret despre problemele echipei.

Un președinte care în 2 ani, în ciuda investițiilor economice mari, nu a înțeles deocamdată că trebuie să ne bazăm pe oameni competenți care cunosc fotbalul italian. Se pare, în opinia noastră, că nu își lasă angajații să lucreze liber. Și că nu a găsit încă pe cineva care să-și asume responsabilitatea.

Am susținut mereu Parma în victorii și înfrângeri și vom continua, dar situația nu poate continua așa! Jucătorii trebuie să ne arate că merită tricoul pe care îl poartă, afecțiunea orașului și a fanilor!

Îi invităm, așadar, pe toți fanii Parmei, la ora 14:00, în piața de lângă stadion, pentru a demonstra disensiunea față de club și o echipă fără atașament. Respect pentru Parma și oamenii săi! Vrem oameni care să lupte”, au anunțat suporterii, potrivit ParmaLive.

dennis manserie Bparmavalentin mihaila