Patronul din Liga 1 care l-ar aduce la echipă pe Mirel Rădoi: ,,Aş face toate demersurile posibile”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021, ora 21:59,
Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Mirel Rădoi pleca de la cârma naţionalei României, începând cu finalul campaniei de calificare la Campionatul Mondial din 2022. Acesta a făcut anunţul după meciul cu Armenia de la Bucureşti, scor 1-0.

Antrenorul şi-a exprimat dorinţa de a pregăti o echipă de club, unde ar putea avea activitate zilnică, nu periodică ca la prima reprezentativă. Printre înlocuitorii săi la echipa naţională se numără antrenori ca Gică Hagi, Laszlo Boloni, Cosmin Olăroiu, Dan Petrecu sau Adrian Mutu.

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani, a declarat că dacă nu ar mai avea antrenor la echipa sa, ar face tot ce i-ar sta în putinţă să-l convingă pe Mirel Rădoi să vină antrenor în Moldova.

,,Croitoru este antrenorul meu, am totul pus la punct cu el, dar dacă odată nu aş avea antrenor, aş face toate demersurile posibile să-l aduc pe Rădoi la Botoşani. Pe el, pe Mutu, că eu cred foarte mult în antrenorii ăştia şi sunt absolut convins că aş putea face performanţă cu antrenorii ăştia la Botosani.

Dar, în momentul ăsta, nu se pune problema că acum am un antrenor foarte bun, poate chiar mai bun.”, a declarat Valeriu Iftime, pentru AS.RO.

Citeşte şi SCANDAL ÎN PRIVINŢA TRANSFERULUI LUI MORUŢAN LA GALATASARAY! FCSB ESTE RECLAMATĂ: ,,FACEM PLÂNGERE LA COMISII”

realitateafc botosanivaleriu iftimeliga 1mirel rădoi