Patronul din Liga 1 care nu se mai teme absolut deloc de FCSB: „Nu o văd o echipă care să ne facă să tremurăm ca în anii precedenți!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 02 august 2022, ora 11:28,
FCSB
FCSB

FCSB are un început foarte slab în actualul sezon de Liga 1. Echipa lui Becali are doar 2 puncte după 3 etape scurse, iar în Europa au fost foarte aproape de o nouă eliminare rușinoasă.

Valeriu Iftime, patronul celor de la Botoșani, a declarat în mod ferm că FCSB nu mai reprezintă forța din sezoanele trecute. De asemenea, acesta a contestat și transferul lui David Miculescu de la UTA Arad.

„Nu o să se poată omogeniza dacă ei caută transferuri acum!”

„Din păcate, pe FCSB nu o văd o echipă care să ne facă să tremurăm ca în anii precedenți. Nu o să se poată omogeniza dacă ei caută transferuri acum și mâine au meci în Conference League.

Mie îmi place că domnul Becali pune pasiune, suflet și cheltuie foarte mulți bani. Dacă m-ați fi întrebat dacă aș da banii ăia pe Miculescu, niciodată. El nu a confirmat”, a declarat Valeriu Iftime, conform celor de la digisport.ro.

Valeriu Iftime, laude la adresa foștilor jucători!

„Dawa a făcut meciuri mult mai bune. La FCSB, fiecare greșeală se vede. El poate mai mult. Dawa, dacă își va recăpăta încrederea, poate fi mult mai bun. La meciul cu cei din Georgia (n.red. Saburtalo Tbilisi), a jucat bine.

Eram convins că va da gol la cornerul acela. Golul lui Edjouma a fost excepțional. Nici Ilie Dumitrescu nu putea lovi mingea așa”, a declarat Valeriu Iftime, conform celor de la  digisport.ro

valeriu iftimefcsb