Paul Anton, după victoria lui Dinamo cu FC Voluntari: ,,Nu suntem nişte mercenari”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 21 noiembrie 2020, ora 00:12,
Anton Dinamo

Dinamo a reuşit să spargă gheaţa, după 3-0 cu FC Voluntari, pe teren propriu, în etapa a 11-a din LIga 1.

Golurile echipei au fost marcate de Paul Anton în minutul 60 şi Borja Valle în minutele 67 şi 87.

La finalul partidei, Paul Anton, marcatorul primului gol, a tras concluziile.

,,Echipa a arătat bine. Ne-am creat foarte multe ocazii. Puteam înscrie mult mai repede şi să ne facem meciul mai uşor, dar cel mai important e că am câştigat. Dacă nu mă înşel, în februarie a fost ultimul meci acasă. Mă bucur că am reuşit să spargem gheaţa în condiţiile pe care le ştie toată lumea, în condiţiile în care suntem şi sperăm pe plan sportiv noi să creştem şi de la meci la meci să urcăm în clasament.

Noi uşor-uşor încercăm să ne detaşăm de problemele care sunt , mă refer la problemele care nu ţin de plan sportiv şi să încercăm să ne motivăm pentru că jucăm la Dinamo, un club important, cu o istorie în spate, cu nişte fani senzaţionali care întotdeauna ne-au susţinut. Am vrut să jucăm şi să dedicăm victoria asta fanilor.

Citeşt şi Dan Petrescu pune degetul pe rană: “Ne ducem rău de tot în jos!”

Nu e uşor, pentru că aici nu e vorba până la urmă de lipsa efectiv a banilor, cât e vorba de o nesiguranţă, că aţi văzut că vineri a fost făcută declaraţie oficială că vor veni nişte bani şi astăzi e vineri, o săptămână şi banii nu au ajuns. Problema e că nu avem siguranţă, deci asta e situaţia care ne doare pe noi. Nu ştim ce se va întâmpla, că vor fi întârzieri şi pe urmă se vor rezolva, asta nu ar fi nicio problemă. Problema e că au fost foarte multe promisiuni  care nu s-au onorat şi atunci automat există nesiguranţă în sânul echipei şi asta ne apasă. Asta e toată poblema. 

Multe echipe care au astfel de probleme ştiu că după o perioadă de 2 luni, 3 luni, 4 luni patronul va veni şi va plăti. La noi nu s-a întâmplat lucrul ăsta. S-au întâmplat doar nişte promisiuni care nu s-au onorat şi din păcate asta a dus la o neîncredere.

Nu e neapărat vorba de bani. Să nu se înţeleagă că suntem mercenari. Nu, deşi avem familii, toate facturile şi toate problemele nu se plătesc cu promisiuni. Chiar vrem să se întâmple ceva. Să avem siguranţă că într-un timp scurt sau într-o perioadă de 1 lună, două, lucrurile se vor pune pe un făgaş normal” a spus Paul Anton la finalul partidei cu FC Voluntari

După victoria cu Voluntari, Dinamo a scăpat de locurile de retrogradare. Acum echipa a acumulat 9 puncte în clasament şi a ajuns la egalitate cu FC Argeş.

Citeşte şi VIDEO| Dinamo sparge gheaţa cu Voluntari! Prima victorie după 6 meciuri fără succes

liga 1fc voluntarirealitateadinamoanton
italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

ceremonie euro 2020

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină