Paul Anton, tot mai aproape de o plecare de la Dinamo: ,,E greu de ţinut”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 15 iunie 2021, ora 19:58,
Paul Anton
Paul Anton

Dinamo a trece prin cea mai grea perioadă din istoria clubului, după ce în vara anului a ajuns pe mâinile spaniolului Pablo Cortacero, văzut atunci ca un salvator în Ştefan cel Mare.

După ce totul s-a dovedit a fi un fiasco, majoritatea jucătorilor de la Dinamo au plecat sau încearcă să-şi găsească un angajament într-o altă ţară, aşa cum este şi cazul lui Paul Anton, unul dintre cei  mai importanţi jucători ai clubului.

 

 

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a avorbit despre situaţia lui Paul Anton. Acesta spune că mijlocaşul este greu de ţinut la echipă, întrucât are mai multe oferet concrete din Polonia şi Rusia.

 

,,Programul DDB a adunat şi adună foarte mulţi bani, sunt sponsori care sunt lângă echipă, oameni de afaceri care nu vor să iasă în faţă, dar nu vor să iasă în faţă. Vom primi şi drepturile TV şi poate vom obţine şi bani din vânzarea unor jucători.

 

Paul Anton e greu de ţinut, dar să sperăm  ă vor mai veni oferte. Sunt discuţii avansate cu echipe din Polonia şi Rusia, să vedem dacă ajunge la un consens. Deocamdată, sunt discuţii, se cer referinţe.”, a declarat Mario Nicolae.

 

 

35 de meciuri a jucat Paul Anton în acest sezon pentru Dinamo, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 7 goluri şi să ofere două pase decisive.

 

1.100.000 de euro este cota de piaţă a mijlocaşului ajuns la vârsta de 30 de ani, potrivit transfermarkt.com.

 

 

Citeşte şi DINAMO, AJUTOR NESPERAT DIN PARTEA LUI GIGI BECALI! CE A FĂCUT PATRONUL CELOR DE LA FCSB

dinamorealitateatransferpaul antonliga 1mario nicolae