Paul Neagu, noi explicații în scandalul sfârșitului de an din sportul românesc

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 23 noiembrie 2020, ora 13:12,
paul neagu, bob

Antrenorul lotului Olimpic Feminin de Bob și Sanie al României, Paul Neagu (66 de ani), a reacționat în urma scandalului în care este implicat. Neagu spune că toate acuzațiile sunt false.

La data de 15 noiembrie, între Ioana Gheorghe (23 de ani), fostă componentă a lotului feminin de bob, și Paul Neagu a izbucnit un conflict.

Sportiva a rămas singură în camera unde se afla cazată în Letonia, iar Neagu a fost acuzat că a intrat peste ea. Între cei doi a izbucnit un conflict, sportiva fiind amenințată. În urma acestui conflict dintre cei doi, Ioana Gheorghe nu mai face parte din echipa feminină de bob a României. Federația Română de Bob și Sanie s-a autosesizat în urma dezvăluirilor făcute de Realitatea Sportivă.

Redăm integral comunicatul antrenorului Paul Neagu:

Subsemnatul Neagu Paul, antrenor al lotului Olimpic feminin de Bob, născut pe 06/06/1954, ca urmare a articolelor apărute în ultima vreme în presă doresc să aduc la cunoștință următoarele: Toate acuzațiile sunt false și voi demonstra cu probe că nu sunt reale, am toate conversațiile și dialogurile care au avut loc între mine și sportiva Ioana Gheorghe și de asemenea, numitului ei prieten pe care l-a cunoscut în timpul cantonamentului în Constanța.

Am fost informat de Federația Romana de Bob și Sanie că s-a deschis o cercetare la acest caz în comisia de disciplină. Mă voi supune deciziilor pe care le vor lua comisia de disciplină a federației și comisia COSR-ului. În urma acestor decizii voi suporta consecințele. Eu consider ca toate aceste înscenări au fost făcute deoarece nu am acceptat ca în staful echipe României de antrenori să facă parte și prietenul ei„, se arată în comunicatul trimis de Paul Neagu.

Citește și – Reacție de ultimă oră a Federației Române de Bob și Sanie, în urma scandalului de hărțuire sexuală! Primele măsuri

noi explicații în scandalul sfârșitului de an din sportul românescaul neagurealitateabobIoana Gheorghepaul neagu
ambulanta ekeng

Un fost fotbalist de la Dinamo, speriat de drama lui Eriksen: „Mi-am amintit de Ekeng, am fost lângă el!”

ekeng eriksen

Ekeng și Eriksen! De ce unul a scăpat, iar celălalt nu: ”Diferența dintre viață și moarte”