Antrenorul Paul Neagu, reacție incredibilă la acuzațiile vicecampioanei Ioana Gheorghe: „Fantezia ei este bolnăvicioasă”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020, ora 13:59,
neagu

Antrenorul lotului olimpic feminin de bob, Paul Neagu (66 de ani), a reacționat în urma dezvăluirilor făcute de Realitatea Sportivă.

Neagu infirmă acuzațiile de agresiune sexuală ale vicecampioanei Ioana Gheorghe (23 de ani) și spune că va prezenta dovezi care să-i dovedească nevinovăția. Redăm integral punctul de vedere al lui Paul Neagu.

În urma articolelor apărute recent în presa sportivă ma simt obligat să apăr bobul românesc și pe cei care practică acest sport! Am început să practic bobul în anul 1974. Era foarte greu să te afirmi într-un sport și să demonstrezi că ai aptitudini când înaintea ta erau sportivi ca Papana, Panțuru, Panaitescu ș.a. În prezent suntem o echipă susținută de Federație, de COSR, de MTS și reprezentăm România cu cinste în acest sport de iarnă.

Paul Neagu alături de Ioana Gheorghe (stânga) și Andreea Grecu (dreapta). Foto: tmsport.ro

Faptul că Ioana Gheorghe pune o întreagă echipă în întunericul fanteziei ei bolnăvicioase, arată că noi, antrenorii care am vrut să facem din Ioana o Sportivă, am greșit. Cine este Ioana Gheorghe? Ioana Gheorghe este o sumă a viciilor și a dereglărilor comportamentale! Ioana consumă alcool peste măsură, fumează pachete întregi de țigări pe zi, refuză constant să ia parte la ședințe, amenință că părăsește lotul dacă nu îi sunt îndeplinite mofturile, își manipulează iubitul găsit pe Tinder (omul care scuipă femeile in trafic că nu-i dau lui prioritate), își agresează fizic si verbal colegele de echipă, este leneșă și răutăcioasă, ș.a.m.d. Pentru toate cele relatate voi prezenta dovezi în fața organelor abilitate!

Citește și – EXCLUSIV | Scandalul dintre Ioana Gheorghe și antrenorul Paul Neagu continuă! Ultimele reacții

2 În calitatea mea de antrenor și cu funcție de coordonator, în contextul pandemiei actuale, fiind responsabil pentru întreaga echipă, nu mai pot să accept alte compromisuri! Ioana Gheorghe caută să exploateze ceea ce oamenii vor. Scandal, sex, interlopi, în timp ce ea face ravagii pe rețele de socializare cu pozele ei. Am mesajele în care sunt șantajat! Am acceptat un comportament negativ si deviant al Ioanei, doar pentru talentul ei ca sportivă! Am considerat că unitatea echipei primează! Nu am greșit ca antrenor doar pentru că am fost uman și am tolerat mizeriile unei ‘domnișoare’! În contractul meu scrie exact ce am de făcut și pentru ce sunt angajat.

Citește și – BREAKING NEWS | Prima reacție a Comitetului Olimpic și Sportiv Român cu privire la scandalul dintre sportiva Ioana Gheorghe și antrenorul Paul Neagu!

Sportiva se folosește de cei din jur pentru a-i rezolva problemele mărunte. Acum în fața cui trebuie să îmi justific munca de antrenor??? Cine este acest Cristian Toth?!? Să pună mâna să muncească! Să nu mai stea pe scaun si să savureze băuturi ,’energizante’ fără de care nu se poate simți ‘super man’! Nu este nici pe departe un bărbat asumat! Generația tânără trebuie să se trezească!!! Mă supun hotărârilor luate de forurile care îmi pot lua dreptul de a-mi exercita funcția de antrenor al lotului olimpic de bob al Ramâniei. De aici, din Letonia, vă transmit sărbători fericite! Rămâneți alături de familii, găsiți timp pentru lucruri frumoase și fiți buni cu cei de lângă voi! CER SI PE ACEASTĂ CALE SĂ FIU PREZENT ÎN FAȚA COMISIEI DE EXAMINARE A FORURILOR SPORTIVE!„, ne-a transmis antrenorul lotului olimpic feminin de bob, Paul Neagu.

La data de 15 noiembrie, între vicecampioana Europeană la bob, Ioana Gheorghe (23 de ani) și antrenorul Paul Neagu a izbucnit un conflict.

Sportiva a rămas singură în camera unde se afla cazată în Letonia, iar Neagu ar fi intrat peste ea. Între cei doi a izbucnit un conflict, sportiva fiind amenințată. În urma acestui conflict dintre cei doi, Ioana Gheorghe a revenit în țară.

Comitetul Olimpic și Sportiv Român a solicitat Federației de Bob și Sanie să-l schimbe pe antrenorul Paul Neagu (66 de ani) până la finalizarea anchetei.

Citește și – Exclusiv | Reacția vicecampioanei Ioana Gheorghe, la decizia COSR: “Se vede o schimbare!”. Mesajul dur pentru Federația Română de Bob și Sanie

 

paul neaguagresiune sexualasanierealitateaviolentabobIoana Gheorghescandal
ezgif-6-005b3348d21a

Trecutul incredibil al antrenoarei unei finaliste la Roland Garros, scos la iveală

Edi Iordanescu

Ce spune Edi Iordănescu despre preluarea unei noi echipe! Principala condiție impusă de tehnician