VIDEO | Păun, modest după ce a fost ”eroul” CFR-ului la Craiova: ”Nu este victoria mea, ci a întregii echipe”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 16 mai 2021, ora 00:18,
adrian paun

Capul de afiș din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1, dintre CS U Craiova şi CFR Cluj, disputat în Bănie, s-a terminat cu scorul de 1-3.

Golurile partidei de pe ”Ion Oblemenco” au fost marcate de către Alexandru Păun, în minutele 4 şi 74, dar şi Ciprian Deac, în minutul 68, pentru ardeleni, respectiv Ştefan Baiaram, în minutul 11, pentru olteni.

csu craiova cfr

La capătul întâlnirii, ”eroul” lui Edi Iordănescu, Adrian Păun, intrat în minutul patru și autor a două goluri, a fost de părere că rezultatul reflectă jocul din teren și că victoria obținută în Bănie nu va valora nimic dacă nu se el și colegii săi nu se impun și în ultimele două etape, cu Botoșani și cu FCSB.

”Nu este victoria mea, este a întregii echipe, toți am muncit, am fost determinați. Tabela reflectă realitatea. Suntem bucuroși, dar nu facem petrecere, pentru că ne așteaptă alte două meciuri foarte grele.

Știam că trebuie să ne revenim după înfrângerea de la Sepsi, unde am făcut un meci slab, nu puteam lega două înfrângeri. Am obținut o victorie foarte importantă. Cel mai important este ce facem noi, dacă vom câștiga meciurile, suntem campioni.

Doar noi ne putem opri, trebuie să nu mai avem prestații slabe, cum am avut cu Sepsi. Dacă vom juca așa, e greu să pierdem campionatul. Știam că voi intra repede, i-am spus lui Gîdea să nu fie supărat, că nu e vina mea”, a declarat Adrian Păun, la finalul jocului.

În urma rezultatului din această etapă, CFR Cluj a rămas pe primul loc în play-off, cu 48 de puncte acumulate în clasament. Etapa următoare, gruparea ardeleană va juca la Botoșani, pe 18 mai.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | CFR Cluj, demonstraţie de fotbal în Bănie! CS U Craiova tremură serios pentru locul 3

csu craiovaadrian paundeclaratiicfr clujliga 1
eriksen3

Pompiliu Popescu, despre starea de sănătate a lui Eriksen: „Are o afecțiune cardiacă!”

eriksen1

Primele reacții după ce Eriksen s-a prăbușit pe teren: „Haide Chris, fii puternic!”