Pavel Badea, fostul internațional român, a reacționat după gestul necumpătat al lui Arlauskis: „Mi-am pus mâinile în cap!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 07 februarie 2023, ora 18:14,
Giedrius Arlauskis
Giedrius Arlauskis

CSU Craiova a pierdut pe terenul celor de la Farul (1-2). Oltenii au primit o „lovitură” chiar din partea propriului portar.

Mai exact, Arlauskis a comis un penalty total „prostesc”, călcându-și un adversar. Iată cum a comentat Pavel Badea gestul portarului lituanian.

„Mi-am pus mâinile în cap!”

„E portar și are puțin circumstanțe atenuante. În general, portarii sunt imprevizibili, reacționează nepotrivit în unele momente. Cred că e și situația lui Arlauskis, care a privat echipa de un rezultat mai bun. Cred că fără eroarea lui, nebunia lui, puteam obține mai mult.

Mi-am pus mâinile în cap și mi-am dat seama că e lovitură teribilă pentru moralul echipei. Gândiți-vă totuși că și la Botoșani a avut o reacție la sfârșitul meciului. Deci nu e prima oară!

Trebuie discutat cu el și conștientizat că e un jucător aproape de sfârșit de carieră și se așteaptă de la el să fie echilibrat și un factor de maximă siguranță și încredere pentru echipă. El e cel care dirijează apărarea. Poate aduce rezultate importante pentru echipă. E conștient de acest lucru și și-a dat seama ce a făcut. E marcat de acea greșeală”, a spus Pavel Badea, potrivit Fanatik.

giedrius arlauskispavel badea