PCH, mesaj de ameninţare pentru Dorin Şerdean: ,,Săpaşule, şocariciule, dă jos eşarfa aia de la gât”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 21 noiembrie 2020, ora 10:32,

Dinamo a câştigat aseară meciul de pe teren propriu din Liga 1 cu FC Voluntari, scor 3-0, într-o partidă din etapa a 11-a.

La finalul meciului, oficialul lui Dinamo, Dorin Şerdean, a tras primele concluzii ale partidei. Acesta a apărut în faţa camerelor purtând o eşarfă cu însemnele clubului Dinamo.

Situaţia de la Dinamo îi irită pe toţi suporterii lui Dinamo. Apariţia lui Şerdean de după meciul cu Voluntari a aprins şi mai mult spiritele în rândul fanilor dinamovişti. Peluza Cătălin Hîldan a postat un mesaj prin care îi transmite preşedintelui de la Dinamo să îşi dea eşarfa jos, ca nu cumva să o facă suporterii personal.

PCH a mai punctat în postare faptul că oficialul de la Dinamo îşi bate joc atât de jucători, cât şi de suporteri. Suporterii îl acuză pe Şerdean că el împreună cu spaniolii sunt cei care îi sapă groapa lui Dinamo în acest moment.

SĂPAȘULE, ȘOCARICIULE, DĂ JOS EȘARFA AIA DE LA GÂT!

Să nu venim noi să ți-o dăm jos… Și să nu te mai vedem cu eșarfă cu Dinamo! Cum îți permiți să pângărești acest nume și aceste culori?! Cum îți permiți să-ți bați joc de suporteri și de jucători?!
Cum îți permiți să minți în fiecare zi că ești în grafic cu plățile, când la Săftica nu sunt bani nici de pâine?!
La toată obrăznicia ta, noi răspundem cu reînnoiri și înscrieri în www.programddb.ro

Câinilor, nici nu vă imaginați ce am găsit la Săftica! Angajații de acolo nu sunt plătiți de luni de zile. Vorbim de oameni care supraviețuiesc din salariu. Nu sunt bani de mâncare pentru masa jucătorilor, nici măcar pentru un prânz.
Este o bătaie de joc cum nu s-a mai întâlnit vreodată. Și acest individ își permite să mintă cu atâta nonșalanță…

Citeşte şi Cosmin Contra, prima reacţie după a 2-a victorie la Dinamo: ,,Nu mai există propunerea de reziliere, mergem înainte”

Acest individ care se plânge și se milogește de un personaj dubios precum Săpașu, pe care îl numește ”fratele meu”!
Când mai apari la televizor (fără eșarfă și însemne ale lui Dinamo) să-ți ceri iertare de la Dănciulescu, pe care l-ai dat afară înainte să înveți pe unde se intră în stadion! Să-ți ceri iertare de la Mulțescu pe care l-ați umilit!
Tu și spaniolii aduși de tine sunteți SĂPAȘII lui Dinamo! Pentru că voi săpați groapa acestui club, dar s-ar putea să cădeți voi înșivă în ea.
Până nu vei veni cu banii despre care ai tot vorbit, să nu mai pronunți Numele DINAMO!

Citeşte şi Portarul Mejias speră în salvarea lui Dinamo! ,,Mai credem că se poate rezolva situaţia”

Nu avem altă șansă, Câinilor, decât să strângem bani, să cumpărăm măcar mâncarea pentru jucători.
Nu stați pe gânduri, intrați în www.programddb.ro, pentru că nu există altă cale în momentul de față.”, mai apare în postare de pe pagina suporterilor dinamovişti.

Şerdean a declarat la finalul partidei cu FC Voluntari că problemele finaciare de la club se vor rezolva. Deşi Cortacero a dat un comunicat prin care anunţa că o sumă importantă de bani va intra în conturile jucătorilor, acest lucru nu s-a întâmplat.

Jucătorii sunt nemulţumiţi de situaţia de la echipă, unii dintre ei deja au început să-şi depună memoriu. Nici antrenorul Cosmin Contra nu vrea să mai rămână la club. Acesta a declarat că s-a săturat de minciunile spaniolilor care o conduc în acest moment pe Dinamo.

Citeşte şi Meme Stoica, cuvinte emoţionante după retragerera lui Tătăruşanu de la naţională: ,,Felicitări, Tataris”

 

suporteri dinamovoluntariserdeanpchliga 1realitateadinamo