Pele, victorie în meciul carierei! Fostul mare fotbalist brazilian a ieșit de la terapie intensivă

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 14 septembrie 2021, ora 23:10,
sursa foto- Pele/Facebook
sursa foto- Pele/Facebook

Unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile a trecut prin momente dificile, după ce problemele de sănătate nu i-au dat pace în ultima perioadă!

Ajuns la 80 de ani, Pele a suferit zilele trecute o intervenție chirurgicală pentru extirparea unei tumoare la colon. Fostul mare jucător s-a aflat internat la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, la secția de terapie intensivă, iar în această seară a ținut să facă noi precizări cu privire la starea sa de sănătate.

Fosta legendă a postat un mesaj emoţionant pe contul său de Facebook prin care a ținut să îi liniştească pe fanii săi. Pele le-a transmis acestora că a citit toate mesajele de susținere și a ținut să glumească pe seama faptului că are energia necesară pentru a juca un meci de fotbal, cu tot cu prelungiri.

„Prietenii mei, acesta este un mesaj pentru fiecare dintre voi. Să nu credeți vreun minut că nu am citit miile de mesaje de dragoste pe care le-am primit. Vă mulțumesc mult fiecăruia dintre voi, cei care v-ați dedicat un minut din ziua voastră să îmi transmiteți o energie pozitivă. Multă dragoste!

Am părăsit deja secția de terapie intensivă, iar acum sunt în camera mea. Sunt fericit în fiecare zi și am dispoziția necesară să joc 90 de minute și prelungiri. Vom fi împreună curând”, a scris Pele, pe Facebook, atașând și o fotografie cu el.

Citește și RICĂ RĂDUCANU, DECLARAŢIE ŞOCANTĂ: ,,MOARTEA NE IA!”

realitateapelemesaj