Penedo a vorbit despre experiența de la Cupa Mondială. „Nu mi-aș reproșa multe”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 17 iulie 2018, ora 18:07,
Penedo1

Portarul dinamovist Jaime Penedo a participat la prezentarea noului echipament oficial pentru sezonul competițional 2018-2019. Panamezul a spus că experiența de la Cupa Mondială din Rusia este una foarte importantă, deși a primit multe goluri.

Panama nu a reușit să obțină niciun punct la Cupa Mondială din Rusia, aflându-se la prima participare la un turneu final. Portarul Jaime Penedo a înregistrat un record negativ, primind cele mai multe goluri în faza grupelor.

Penedo (36 de ani) și Panama au încheiat turneul final cu 11 goluri încasate în cele trei meciuri: 0-3 cu Belgia, 1-6 cu Anglia și 1-2 cu Tunisia.

A fost o mare experienţă pentru noi, ne-am bucurat mult de acest Mondial. Ne-a ajutat să creştem şi să ne maturizăm. Am jucat cu echipe de un mare nivel şi mi-a plăcut acest lucru. A fost un turneu frumos, mi-ar fi plăcut să fac mai mult. Ştiam că vom avea meciuri grele. Nu mi-aş reproşa multe, tot ce s-a întâmplat mă face să continui mai mult şi mai bine. Am primit multe goluri, dar a fost un turneu bun„, a spus Jaime Penedo în cadrul unei conferințe de presă.

Jaime Penedo a strâns 131 de selecții la echipa națională a statului Panama. Recent, portarul și-a prelungit contractul cu Dinamo București.

jaime penedoportarpanamacupa mondialapenedodinamo
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”