Explicaţia lui Pep Guardiola, după ce a ratat trofeul Champions League: ,,Sunt trist! S-a văzut că a fost prima noastră finală”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 30 mai 2021, ora 08:15,
Manchester City v Chelsea – UEFA Champions League – Final – Estadio do Dragao
Manchester City v Chelsea – UEFA Champions League – Final – Estadio do Dragao

Pep Guardiola, antrenorul lul Manchester City, a reacţionat după ce echipa sa a pierdut finala Champios League cu Chelsea, scor 0-1.

După ce formaţia sa a fost învinsă în actul final, Pep Gaurdiola s-a declarat trist pentru rezultatul final, dar a avut şi o explicaţie pentru eşec.

Acesta pune înfrângerea pe seama faptului că a fost prima finală de Champions League în Manchester City a ajuns, după numeroase încercări.

,,Am făcut un sezon excelent. Sunt trist pentru că am pierdut, am avut și noi ocazii bune. A fost prima noastră finală și cred că ne-am ridicat la un nivel bun. A fost un meci foarte echilibrat, ne-am ridicat la nivelul unei echipe puternice și foarte agresive. Sunt trist. Nu am suferit pe faza defensivă, dar am avut probleme la construcție.

Cred că am fi putut juca și mai bine, dar s-a văzut că a fost prima noastră finală. Din punct de vedere defensiv cred că am fost destul de solizi. Nu am profitat de ocaziile pe care le-am avut și Chelsea a câștigat.”, a declarat Pep Guardiola, potrivit Marca.

Citeşte şi Chelsea este noua regină a Europei! Golul lui Havertz decide finala englezească de la Porto

chelseapep guardiolachampions leaguerealitateamanchester city