SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO | Petrolul defilează în Liga a 2-a! FC Brașov, noua victimă a ”lupilor galbeni”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 17 octombrie 2021, ora 14:20,
Sursa foto: fcpetrolul.ro
Sursa foto: fcpetrolul.ro

Petrolul Ploiești s-a impus în deplasarea cu FC Brașov, scor 4-0, în etapa a zecea din Liga a 2-a și rămâne pe primul loc în clasament.

Cei care i-au făcut fericiți pe fanii ”lupilor”, care s-au deplasat în număr de  aproximativ 150-200 pentru a-și susține echipa, au fost Jarovic, în minutele 14 și 60, Cebotaru, în minutul 53, și Țicu, în minutul 74.

Oaspeții au început mai bine partida. În urma unui corner, Jarovic a reluat cu capul în plasa goală și a deschis scorul. Gazdele au replicat, cinci minute mai târziu, prin Negreanu, al cărui voleu este respins formidabil de către Avram.

În partea secundă, Cebotaru dublează avantajul oaspeților, după un nou gol cu capul, la un corner.

Burlacu își lasă coechipierii în ”10”, care au devenit simple jaloane pentru ”lupii” flâmânzi ai lui Nae Constantin. Aceștia au mai punctat de două ori până la final.

sursa foto: fcpetrolul.ro

Același Jarovic a făcut ”dubla”, după o oră de joc, după ce Măzărache s-a distrat cu defensiva brașovenilor, iar Țicu, fotbalistul dorit insistent de Edi Iordănescu la FCSB, a încris și el din penalty, unul obținut de Boțogan.

În cele din urmă, Petrolul Ploiești se impune fără nicio problemă și continuă seria formidabilă de rezultate, cu opt victorii consecutive.

Astfel, formația lui Nae Constantin rămâne în fruntea clasamentului din Liga a 2-a. Acumulează 27 de puncte, distanțându-se la trei lungimi de ”U” Cluj, după 10 etape. Are al doilea cel mai bun atac din campionat, cu 27 de goluri marcate, după FC Buzău (35), dar și cea mai bună defensivă, cu doar 2 goluri primite.

În următoarea rundă, ”lupii” o vor primi pe ”Ilie Oană” pe CSA Steaua, în derby-ul etapei cu numărul 11.

De cealaltă parte, FC Brașov ocupă locul 16, cu nouă puncte, după 10 runde.

Clasament Liga 2, etapa a 10-a

Echipele de start:

FC Brașov: Mutu – Burlacu, Gherghe, Sabău, Dumbravă – Leonte, Constantin – Roșu, Negrean – Zakaria, Iorga; Rezerve: Lungu, Drăgoi, Mitroi, Fustar, Mihalcea, Popa, Iurcu, Cîrstian, Lascu; Antrenor: Andrei Șanta

Petrolul 52: Avram – Pârvulescu, Lică, Huja, Țicu – Takayuki, Cebotaru –  Constantinescu, Tucaliuc, Măzărache – Jarovic; Rezerve: Radu, Boțogan, Bratu, Manolache, Pană, Sory, Buia, Tudor, Chindriș; Antrenor: Nicolae Constantin

CITEȘTE ȘI –>> PETROLUL, RĂSPUNS FINAL! ACS PETROLUL 52 MERGE LA LICITAŢIE

liderfcpţicufc brasovliga 2cebotarupetrolul ploiestilupii galbenijarovic