Petrolul Ploiești a concretizat două transferuri noi! „Lupii” au adus un fundaș central și un portar, ambii experimentați!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 28 septembrie 2022, ora 13:29,
Petrolul Ploiești
Petrolul Ploiești

Petrolul Ploiești este una dintre surprizele noului sezon de Liga 1. „Lupii” ocupă locul 6 cu 17 puncte, în ciuda problemelor financiare.

Se pare că gruparea prahoveană s-a întărit prin adiția a doi noi jucători. Petrolul a semnat cu fundașul central Felix Mathaus și portarul Andreas Leitner.

Felix Mathaus și Andreas Leitner, oficial jucătorii Petrolului!

„Oficial: Felix Mathaus și Andreas Leitner, buni de joc pentru Petrolul!

Fundașul central Felix Mathaus și portarul Andreas Leitner pot debuta, oficial, în tricoul Petrolului, după ce formalitățile privind legitimarea lor au fost definitivate la începutul acestei săptămâni.

În vârstă de de 31 de ani, Felix Mathaus Lima Santos va fi, pentru următoarele două sezoane, jucătorul ‘lupilor’, apărătorul născut în Capul Verde aflându-se la cea de-a doua experiență în România, după ce, pe parcursul stagiunii precedente, a evoluat pentru Gaz Metan Mediaș.

La rândul său, portarul Andreas Leitner (28 ani) vine de la Admira Wacker, având 213 prezențe în Bundesliga, primul eșalon din Austria”, a transmis Petrolul, pe contul de Facebook.

Petrolul va da piept cu CFR Cluj, în Gruia. Partida va avea loc sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 21:30.

petrolul ploiestiFelix Mathausliga 1Andreas Leitner