Pierdere importantă pentru CSM București! Emilie Arntzen a părăsit terenul cu ochii în lacrimi

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 25 martie 2023, ora 11:19,
Emilie Arntzen
Emilie Arntzen

Echipa feminină de handbal CSM Bucureşti a obținut o nouă victorie fără emoții în Liga Florilor, 32-24 (19-13) pe teren propriu cu CS Minaur Baia Mare.

Emilie Arntzen s-a accidentat în meciul CSM București – CS Minaur Baia Mare

Meciul s-a jucat în Sala Apollo din București și a fost primul al Etapei a 20-a. CSM București este neînvinsă în campionat, cu 19 victorii și o remiză, având 58p. Locurile 2 și 3 sunt ocupate de Gloria Bistriţa-Năsăud și Rapid, ambele cu 46 din 19 partide.

Spre sfârșitul partidei, s-a consumat un moment delicat pentru CSM București. Interul stânga Emilie Arntzen a primit o lovitură puternică. Ea s-a prăbușit pe podea și a izbucnit în plâns, iar antrenorul Adrian Vasile a intrat de urgență pe parchet pentru a vedea cât de gravă este accidentarea.

Norvegianca este piesă de bază la CSM București, mai ales pe faza de apărare, deoarece în atac joacă pe același post cu Cristina Neagu.

Echipa bucureșteană urmează să joace în sferturile Ligii Campionilor cu Esbjerg sau Brest. Prima s-a impus, în deplasare, în turul play-off-ului, cu 28-25.

În sezonul trecut, Arntzen a marcat 86 de goluri pentru CSM București în Liga Florilor, evoluând în toate cele 26 de partide. Ea va pleca la sfârșitul sezonului la Odense

Adrian Vasile vrea să câștige toate cele 3 competiții în care este angrenată CSM București

După meci, Vasile s-a arătat încrezător că echipa pe care o pregătește va câștiga toate cele 3 competiții în care este angrenată. În campionat este lider detașat, iar în semifinalele Cupei României va întâlni HC Dunărea Brăila.

A fost un meci foarte bun pentru ambele echipe, a fost un ritm bun de joc în care ambele echipe s-au întrebuințat serios pe timpul celor 60 de minute.

Aveam nevoie de așa ceva pentru că va urma o pauză destul de lungă după următorul meci în care ieșim din ritmul competiției și cred că anumite lucruri pe care ni le dorim să le punem în practică pentru faza finală au avut un corespondent foarte corect în timpul jocului.

Ne dorim să fim ‘ceas elvețian’. Să câștigăm toate trofeele, asta e marea dorință, ăsta e visul pe care l-am avut din totdeauna.

Trebuie să ne calibrăm și să devenim cât mai exacți și cât mai buni pe final pentru că acum se decernează medaliile. Mai avem un meci, apoi va veni o pauză bine meritată.

Chiar dacă merg la echipele naționale unele dintre ele, jucătoarele vor avea câteva zile de vacanță. Și dacă vă vine să credeți astea vor fi primele zile libere din vară și până acum. Acest lucru arată ritmul infernal în care jucăm”, a declarat el.

Mi-ar plăcea să câștigăm toate cele 3 trofee. Toate competițiile sunt diferite, dar trebuie să dăm 100% în fiecare dintre ele. CSM este un club competitiv și vom da totul să câștigăm toate trofeele”, a completat coordonatoarea de joc Grace Zaadi.

adrian vasileEmilie Arntzencsm bucurestiGrace Zaadi