Pierre-Emerick Aubameyang este mândru de puștii de la Barcelona. Ce sfaturi le-a dat lui Pedri, Ansu și Gavi

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 25 mai 2022, ora 19:29,
Pierre-Emerick Aubameyang
Pierre-Emerick Aubameyang

Atacantul gabonez Pierre-Emerick Aubameyang a ajuns la Barcelona pe 31 ianuarie, dar a devenit golgeterul echipei în sezonul recent încheiat, cu 13 reușite. El este covnins că echipa blau-grana va redeveni o forță, în special datorită tinerilor de la echipă.

Pierre-Emerick Aubameyang a marcat 13 goluri în 23 de meciuri

Barcelona l-a transferat definitiv de la Arsenal, pe 31 ianuarie, pe atacantul gabonez Pierre-Emerick Aubameyang. A bifat 17 meciuri în campionat și 6 în cupele europene, dar, cu toate acestea, a devenit goleterul echipei. A marcat de 13 ori, la fel ca olandezul Memphis Depay, aflat la Barceloan de la începutul sezonului.

Barcelona a încheiat sezonul pe locul 2, iar această performanță se datorează și atacantului gabonez. El a acordat un interviu în care a trecut în revistă primele luni la echipă și a scos în evidență potențialul celor mai tineri jucători din lot.

Există o mulțime de jucători tineri incredibil de talentați care trebuie doar să muncească și să creadă în ei înșiși. Când ești tânăr, cu cât joci mai mult, cu atât ești mai încrezător.

Acesta este motivul pentru care Barça va reveni în forță. Această echipă are un potențial incredibil”, a explicat atacantul, conform publicației spaniole Sport.

Pedri, Ansu, Gavi… Toți au ceva special. Au fost promovați de la Academia La Masia la prima echipă. Sunt aici de mici și asta e cel mai bine, trebuie să fii mândru de ei”, spune Aubameyang.

Sezonul următor va fi primul în care gabonezul pleacă de la început alături de colegii lui. „Va trebui să muncesc din greu și sper să am un sezon grozav. Acesta este scopul meu, pentru că vreau să rămân cât de mult pot la acest club. Voi încerca să dau totul”, a încheiat el.

fc barcelonaPierre-Emerick Aubameyangla liga