Pintilii va fi singur pe bancă la meciul din această seară! Cum s-a ajuns la această situație

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat joi, 24 septembrie 2020, ora 15:03,
pintilii

FCSB primește o nouă lovitură chiar în ziua meciului cu Slovan Liberec. 

Bogdan Argeș Vintilă, fostul antrenor principal de la FCSB și actual tehnician al echipei secunde a roș-albaștrilor, a fost și el depistat pozitiv cu coronavirus. Antrenorul a fost chemat special pentru meciul de săptămâna trecută contra sârbilor de la Backa Topola, pentru a-l ajuta pe fostul căpitan al celor de la FCSB, Mihai Pintilii, la pregătirea partidei încheiată cu o calificare dramatică a deținătoarei Cupei României.

Vintilă a stat pe bancă și în meciul de sâmbătă pe care echipa a doua a FCSB-ului l-a disputat contra celor de la CSA Steaua, încheiat cu victoria „militarilor”, scor 2-1. Pe lângă Bogdan Vintilă, alți doi fotbaliști au fost depistați pozitiv cu coronavirus în ultimele ore. Dennis Man și Florin Tănase sunt ultimii doi care au completat lista numeroasă cu infectări a celor de a FCSB.

Anton Petrea, antrenorul principal al roș-albaștrilor a fost și el depistat din nou pozitiv, după ce săptămâna trecută rezultatele au arătat același lucru.După acest test pozitiv, FCSB are nu mai puțin de 29 de cazuri de îmbolnăvire la nivelul întregii echipe, 15 cazuri fiind înregistrate numai în rândul fotbaliștilor.

Citește și Anamaria Prodan a confirmat un nou transfer la FCSB! Revenire spectaculoasă înainte de partida cu Slovan

fcsbrealitateamihai pintiliibogdan vintilaEuropa Leaguecoronavirusabsenta
cristiano ronaldo

EURO 2020 | Cristiano Ronaldo, după încă un meci care va rămâne în istorie: „Sunt foarte recunoscător”

cortacero dinamo

Veste bombă pentru dinamoviști: „Am auzit că Pablo Cortacero vine la Bucureşti!”