Pique distruge Real Madrid: ”Au fost inferiori în fiecare rundă!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 21 noiembrie 2023, ora 15:17,
„În fiecare, după ce mă trezesc, primul lucru pe care mi-l spun este că sunt privilegiat”, a dezvăluit Gerard Pique
„În fiecare, după ce mă trezesc, primul lucru pe care mi-l spun este că sunt privilegiat”, a dezvăluit Gerard Pique

Pique a jucat ani de zile la Barcelona și este una dintre legendele clubului.

Fundașul a dus mereu un ”război” cu Real Madrid și niciodată nu refuză să îi atace.

Chiar dacă s-a retras, fostul jucător a vorbit despre madrileni și a aruncat săgeți către ”Los Blancos”.

”Noi (n.r.-Barcelona) câștigăm și suntem amintiți pentru totdeauna, în schimb, ei dacă reușesc asta, e doar un trofeu în plus. Ultimul trofeu UCL a fost o minune, pentru că au fost inferiori în fiecare rundă, iar nimeni nu-și va aminti de el”, a declarat Gerard Pique, citat de spaniolii de la As.

”Nu vreau să iau din merite lui Real Madrid, doar să spun cum au câștigat. Cele 5 trofee Champions League câștigate de Barcelona au venit în urma unor sezoane în care au fost superiori tuturor. Ultimul trofeu UCL câștigat de Madrid este dovada clară că în niciunul dintre aceste meciuri Realul nu a fost superioară.

Poate o să clarific. Nu va fi amintit trofeul pentru jocul prestat, ci pentru alte lucruri, pentru revenirile spectaculoase. Dar acest lucru este suficient pentru ei și aceasta este măreția lui Real Madrid, că joci bine cinci minute în semifinala cu Manchester City și reușești să câștigi.

Este un lucru bun. Barcelona nu ar fi câștigat niciodată un meci eliminatoriu dacă ar fi jucat bine doar pentru cinci minute”, a afirmat Gerard Pique, citat de cotidianul spaniol Marca.

 

barcelonapiquereal madrid