Pisa vrea să-l transfere defenitiv pe Olimpiu Moruțan! Răspunsul oferit de Galatasaray

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 28 ianuarie 2023, ora 09:34,
Olimpiu Moruțan
Olimpiu Moruțan

Oficialii echipei italiene Pisa a făcut celor de la Galatasaray o propunere pentru a-l trasfera definitiv pe Olimpiu Moruțan, dar au fost refuzați.

Transferul definitiv al lui Olimpiu Moruțan de la Galatasaray la Pisa va fi fiscutat la vară

Mijlocașul român Olimpiu Moruțan a ajuns la Pisa la începutul acestui sezon, sub formă de împrumut, de la gruparea turcă Galatasaray. în cele 20 de meciuri pe care le-a jucat pentru echipa din Serie B a marcat de 5 ori și a dat 7 pase decisive.

Prestațiile bune ale românului i-au determinat pe cei de la Pisa să ceară transferul definitiv al românului pentru suma de 3,5 milioane de euro. Cei de la Galatasaray au refuzat propunerea, dar au transmis că totul va fi fiscutat la finalul sezonului, anunță pianetaserieb.it.

Olimpiu Moruțan a ajuns la Pisa la începutul lunii august a anului trecut, pentru suma de 150.000 de euro. Gruparea din Istanbul a anunțat la vremea respectivă că Pisa este obligată să-l ia definitiv, cu 5,5 milioane de euro, dacă românul joacă minimum 45 de minute în 25 de meciuri.

Până în prezent a adunat 1.271 de minute în 19 meciuri din Serie B (adică o medie de 66 de minute) plus alte 17 în Cupa Italiei.

serie Bpisagalatasarayolimpiu moruțan