Pițurcă pune la îndoială ascensiunea brandului Steaua! „Nu e încă un proiect foarte serios”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 09 septembrie 2020, ora 12:20,
piturca

CSA Steaua și FCSB 2 se vor înfrunta în acest sezon al Ligii a 3-a, fiind repartizate în aceeași serie de către FRF. Victor Pițurcă a declarat că brandul Steaua nu a revenit deocamdată la un nivel acceptabil, dar acest lucru se va întâmpla dacă echipa va promova în Liga a 2-a.

O scurtă recapitulare a conflictului de natură juridică: CSA Steaua București a câștigat procesul pentru palmares cu FCSB și a recuperat marca Steaua de la Gigi Becali. Palmaresul din perioada 1947 – 2003 aparține CSA, dar decizia nu este definitivă și a fost atacată la Curtea de Apel.

Astăzi, CSA Steaua joacă în Cupa României, primul tur, cu CS Balotești.

FOTBAL? Cupa României ?⭐️ Steaua București ? CS Balotești⏰ Ora 16:30? LIVE pe youtube Steaua TV!Adversara din…

Publicată de CSA Steaua București pe Marţi, 8 septembrie 2020

Steaua e numai una! E în Ghencea, revine ușor, ușor și veți vedea, stați liniștiți. Va veni acolo unde îi este locul. Nu e încă un proiect foarte serios, dar cu siguranță va fi, mai ales când vor promova în Liga 2. Deja trebuie să venim la nivel de profesionism și va fi altceva.

Acum nici eu nu știu ce se întâmplă, ce își dorește Ministerul. Da, trebuie să dea echipa obligatoriu, să fie preluată 51% de un alt investitor, de un alt fond de investiții. Toate condițiile sunt deja puse la dispoziție la Steaua, există acel complex, stadion nou. Brandul Steaua există și veți vedea că va reveni în prim plan, dar depinde de oamenii care conduc acest proiect și ce își doresc ei„, a spus Victor Pițurcă la DigiSport.

Ca jucător, Victor Pițurcă a evoluat pentru Steaua între 1983 și 1989. A câștigat cinci titluri cu formația din Ghencea, patru cupe, Cupa Campionilor Europeni, precum și Supercupa Europei.

CITEȘTE ȘI -> FCSB, interzisă în Ghencea! Doar CSA Steaua va juca pe noul stadion

realitatealiga 3victor piturcasteauapiturca
Russia Soccer Euro 2020 Poland – Slovakia

EURO 2020 | Cu Haţegan la centru, Polonia, în 10 oameni, pierde la St. Petersburg cu Slovacia

Dinamo bucurie

Dinamo se întărește pentru sezonul viitor! Un jucător de la o rivală din Liga 1 și-a dat acordul să vină