Planul incredibil al lui Ioan Niculae! Vrea să bage Astra în insolvență și trimite jucătorii la o echipă din Liga 1

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 17 iunie 2021, ora 13:00,
ioan-niculae
ioan-niculae

Finanțatorul clubului de fotbal Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a fost condamnat în urmă cu doar câteva luni la 5 ani de închisoare cu executare!

Giurgiuvenii au retrogradat în eșalonul secund, la cinci ani de la câștigarea campionatului. Elevii lui Ionuț Badea au pierdut pe terenul celor de la Viitorul Constanța, scor 0-1, și au terminat pe locul 15 în ierarhie, astfel că începând de anul viitor vor trebui să se lupte cu formații importante pentru un loc pe prima scenă a fotbalului românesc.

 

Potrivit informațiilor Pro Sport, afaceristul are un plan bine pus la punct în ceea ce privește viitorul fostei campioane a României. Niculae ar urma să bage clubul în insolvență pentru a scăpa de datorii, iar cei mai buni jucători să fie cedați la FC Voluntari, o altă formație care se confruntă cu probleme financiare. Cele două părți ar urma să dețină în co-proprietate drepturile fotbaliștilor, astfel că în momentul vânzării acestora, Astra Giurgiu să primească 50% din suma de transfer a acestora.

 

Ioan Niculae (66 de ani) a executat până în acest moment o treime din pedeapsă, asta dacă se iau în calcul și zilele petrecute după gratii în urma primei condamnări. Patronul Astrei Giurgiu a executat deja peste 600 de zile de închisoare, iar eliberarea sa este luată în discuți de către Comisia de liberări condiționate din cadrul penitenciarului Rahova.

 

Citește și EXCLUSIV | RĂSPUNSUL LUI DANI COMAN, DESPRE O POSIBILĂ VENIRE LA DINAMO ALĂTURI DE IOAN NICULAE

realitatealiga 1fc voluntariioan niculaeAstra