Pleacă Keșeru de la FCSB în această iarnă? MM Stoica a oferit toate detaliile

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 20 decembrie 2021, ora 23:14,
Keseru
Keseru

Fotbalistul în vârstă de 35 de ani al roș-albaștrilor a jucat tot mai rar în ultima perioadă pentru FCSB, iar patronul echipei a dezvăluit că ia în calcul să se despartă de acesta în această iarnă!

Claudiu Keșeru nu traversează cea mai bună perioadă a carierei sale în tricoul FCSB-ului, astfel că a devenit o rezervă de lux pentru echipa lui Toni Petrea. Deși a avut parte de un debut exploziv după revenirea la formația patronată de Gigi Becali, atacantul a evoluat din ce în ce mai puțin în ultima vreme, iar MM Stoica a anunțat că fotbalistul are o situație delicată în momentul de față.

”Keşeru a jucat la două cluburi şi nu mai poate să joace la al 3-lea. Nu e cum a fost anul trecut. Va trebui să îl plătim… Are contract cu noi până în vară. E o situaţie ingrată… Eu cred că va trebui să discute cu Gigi şi în funcţie de asta, stabilesc ce o să se întâmple. E o situaţie delicată. Nu se poate să i se propună o micşorare de salariu…

Dacă copiii fac meciuri mai bune, trebuie să joace copii. Dacă seniori vor să stea să se uite la tineri şi să ia banii, să facă asta. Cine a dat golul decisiv cu Botoşani? Ianis Stoica. Cine a dat golul cu Mediaş? Octavin Popescu”, a spus MM Stoica, pentru TelekomSport.

Citește și ,,Atâta timp cât suntem aici, te-ai expus!” Ce spune Claudiu Keşeru despre plecarea de la FCSB

mm stoicaliga 1claudiu keserufcsbdeclaratii