Plecarea lui Reghecampf de la CSU Craiova, comentată din interior: „Patronii din România sunt extrem de conflictuali!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 18 septembrie 2023, ora 23:24,
Laurentiu Reghecampf
Laurentiu Reghecampf

CSU Craiova și Laurențiu Reghecampf nu vor mai colabora în acest sezon. Antrenorul pleacă în Arabia Saudită.

Pavel Badea, directorul echipei din Bănie, a comentat acest eveniment. Iată ce a spus despre situația de la club.

„Patronii din România sunt extrem de conflictuali!”

„Având în vedere faptul că este clauză contractuală și că ea poate fi plătită, nu putem să îi imputăm nimic lui Reghecampf. Gândiți-vă că Neagoe a făcut același lucru cu Universitatea Cluj și nu le-a convenit celor de la Cluj, însă exista un contract. Același lucru se întâmplă și cu noi acum. 

Dacă este să plece și are acea clauză stipulată și i se plătește rezilierea, la revedere, nu putem spune nimic. Însă e o pierdere importantă pentru noi. Este un antrenor cu experiență, care a reușit să se impună în fața grupului și va fi foarte greu de găsit un alt antrenor în această perioadă scurt de timp pentru a îndeplini toate condițiile pentru un club ca Universitatea Craiova.

Eu cred că și-a întocmit un contract foarte bun, cred că și-a luat anumite doze de precauție în contractul pe care l-a întocmit Reghecampf pentru a avea posibilitatea să fie acoperit pe orice situație se poate ivi în relație cu patronii din România. 

Știm foarte bine că patronii din România sunt extrem de conflictuali, extrem de imprevizibili, iar Mihai Rotaru nu face notă discordantă față de ceilalți”, a declarat Pavel Badea, potrivit Prosport.

csu craiovapavel badea