Porțile li se „închid”! Rapid, răspuns după ce suporterii au primit interzis pe stadioane

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 22 octombrie 2021, ora 19:50,
RAPID
RAPID

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a anunțat că de luni, 25 octombrie, suporterii nu vor mai avea voie pe stadioanele din România.

Această măsură face parte din noile restricții impuse de pandemia de COVID-19, care îngrozește în momentul de față toată țara, din cauza ratei de infectare în continuă creștere,

Rapid va fi, cu siguranță, una dintre cele mai afectate echipe de interzicerea fanilor pe stadion la meciuri. Conform site-ului Lpf2.ro, giuleștenii sunt au cea mai mare medie de suporteri din Liga 1 la meciurile de acasă: 11.321.

Victor Angelescu, președintele ”feroviarilor” a reacționat, în contextul în care fanii au primit interzis pe arenele din România, la competițiile sportive, până la sfârșitul lunii noiembrie. Astfel, derby-ul cu Dinamo va fi unul meci cu spectatori în tribune.

CITEȘTE ȘI –>> SORIN CÂRŢU, REVOLTAT DIN CAUZA SITUAŢIEI PANDEMICE: ,,TOŢI BUGETARII TREBUIE SĂ FIE VACCINAŢI! DE VINĂ SUNT ŞI POPII”

„Ne afectează această decizie, este clar, dar nu avem ce face. Ne bazam pe public, dar asta este acum. Și la meciul cu Mioveni au fost mai puțini spectatori, după ce s-a interzis accesul persoanelor nevaccinate. Stăm acasă în următoarele 30 de zile și îi lăsăm doar pe băieți la stadion. Sănătatea este mult mai importantă, iar în următoarele 30 de zile cred că avem doar două meciuri acasă.

Încă nu ne-am gândit dacă vom oferi anumite promoții pentru suporterii care au abonamente. Cert este că abonamentele sunt valabile doar pentru sezonul regulat, nu și pentru play-off sau play-out. Ne vom gândi la o variantă prin care să compensăm pentru aceste meciuri cu porțile închise”, a declarat Angelescu, pentru Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> ROMÂNIA – ISLANDA, FĂRĂ SPECTATORI! ACCESUL FANILOR, INTERZIS PE STADIOANE, DUPĂ EXPLOZIA INFECȚIILOR DE COVID-19

stadionliga 1cpvid 19suporterirealitatearapid