Pregătiri pentru Tokyo! România U23, turneu preolimpic în Spania

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 14 mai 2021, ora 09:41,
romania-u21-bucurie

Naționala de fotbal a României s-a calificat la JO de la Tokyo, iar Federația a anunțat un cantonament de pregătire pentru aceasta.

România U23 va participa la un stagiu de pregătire în vederea participării la Olimpiada din vară, stagiu ce va avea loc în Spania, la Marbella. Reprezentativa U23 va juca două meciuri amicale: pe data de 5 iunie, cu Mexic, iar pe data de 8, cu Australia. Cele două adversare sunt, de asemenea, calificate la Jocurile Olimpice din Japonia.

Cantonamentul României U23 ce se va desfășura în perioada 31 mai – 9 iunie, la Marbella, va fi condus de Nicolae Dică, unul dintre colaboratorii lui Mirel Rădoi de la naționala mare, care și ea va avea o acțiune în perioada respectivă. Dică va fi ajutat de staff-ul reprezentativei U21 a României, așa cum informează site-ul frf.ro.

Turneul Olimpic de fotbal va avea loc între 21 iulie și 7 august 2021, iar România a fost repartizată în grupa B, alături de Noua Zeelandă, Coreea de Sud și Honduras.

CITEȘTE ȘI –>> FRF îl cheamă la negocieri pe Adrian Mutu: ,,Îşi doreşte mult să antreneze un club, dar noi vrem să-l păstrăm”

nationala RomanieirealitateafrfJO tokyocantonament preolimpic
ezgif-6-005b3348d21a

Trecutul incredibil al antrenoarei unei finaliste la Roland Garros, scos la iveală

Edi Iordanescu

Ce spune Edi Iordănescu despre preluarea unei noi echipe! Principala condiție impusă de tehnician