Preia Rotaru CSA Steaua? ”Stau cu Mititelu pe cap de 7 ani și acum mă iau cu Gigi?”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat marți, 27 octombrie 2020, ora 19:57,
rotaru-u-craiova

Mihai Rotaru, finanțatorul CSU Craiova, a vorbit despre zvonurile potrivit cărora ar urma să preia CSA Steaua. 

Recent, în presa din țara noastră a apărut informația potrivit căreia omul de afaceri ar avea de gând să finanțeze formația roș-albastră, după ce ”militarii” vor promova în Liga a 2-a.

Întrebat despre zvonurile apărute, Mihai Rotaru s-a amuzat și a explicat că nu are nicio intenție de a mai investi la un alt club de fotbal.

”Nici măcar o glumă nu e asta. E o glumă, nu mă interesează să investesc vreodată la nicio altă echipă de fotbal din România. Păi eu stau cu Mititelu pe cap de 7 ani și acum mă iau cu Gigi? Înseamnă că sunt masochist!

Mi-am păstrat capul pe umeri, dar nu se știe niciodată pe unde o iau. Însă la Universitatea Craiova nu am terminat ce am de făcut, adică o echipă care să fie independentă.

Scopul meu e de a crea o Universitatea Craiova care să nu fie dependentă de aportul de capital al unui patron. Știu că sunt unii care mizează totul pe un singur sezon, ca la cazino, roșu sau negru, dar în acest moment clubul este departe de a se autofinanța.” a declarat Mihai Rotaru pentru DigiSport.

Citește și Cristi Chivu, așteptat în fotbalul românesc: ”Avem nevoie de experiența lui!”

csa steauarealitateadeclaratiimihai rotaru