Presa din Italia este la picioarele lui Tătărușanu, după evoluția de aseară: „A fost supererou în fața lui Inter!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021, ora 10:19,
CiprianTatarusanuAcMilan

Fostul internațional român, Ciprian Tătărușanu (34 de ani), a fost titular aseară în poarta celor de la AC Milan, în meciul pierdut cu scorul de 1-2 împotriva marei rivale, Inter, în Cupa Italia!

După un început mai puțin reușit în poarta milanezilor, fostul portar al echipei naționale a României se pare că le-a recâștigat încrederea italienilor, iar aceștia nu au ezitat să îi laude evoluția din meciul de aseară. Titularizat în poarta „rossonerilor” de către Stefano Pioli, Tătărușanu a fost declarat la finalul partidei cel mai bun jucător de pe teren al celor de la AC Milan.

Goalkeeper-ul român a fost în atenția presei din Italia, care a avut doar cuvinte de laudă la adresa sa. În prima repriză a reușit să salveze spectaculos o minge a lui Lukaku, apoi belgianul a înscris dintr-un penalty greu de blocat de portar. Tătărușanu a fost extraordinar împotriva fostului jucător de la Manchester United și în minutul 90.„, au scris cei de la Milan Live.

„Un erou în optimile de finală împotriva lui Torino, Tătărușanu a fost supererou în față lui Inter, când echipa sa a fost forțată să joace în 10. Miraculos contra lui Lukaku în câteva ocazii, el îi spune ‘nu’ și lui Lautaro. Nu poate face nimic cu privire la penalty și la capodoperă lui Eriksen din lovitură liberă.”, – Tutto Mercato Web, care i-au acordat nota 7,5.

Citește și Andrei Vlad, ridicat în slăvi după meciul cu FC Argeş: ,,Între el şi Radu, nu l-aş aduce pe Radu la naţională”

„Românul a avut o performanță de nivel superior. A dat siguranță departamentului defensiv și a fost ultimul care a renunțat.” – Milan News

A avut o intervenție extraordinară în față lui Lukaku în prima repriză. A fost mereu exact, chiar și în față sutului lui Lautaro. Apoi s-a depășit pe sine încă o dată în față lui Lukaku.– Calcio Mercato.

5 meciuri a bifat până acum Ciprian Tătărușanu în poarta celor de la AC Milan. Goalkeeper-ul în vârstă de 34 de ani a fost folosit într-un meci din Serie A, în două partide din grupele Europa League și în ultimele două partide de Cupă ale milanezilor, cu Torino și Inter Milano.

500.000 de euro au plătit italienii celor de la Olympique Lyon în luna septembrie a anului trecut pentru transferul portarului pe San Siro.

Citește și Firul discuțiilor pentru transferul lui Dennis Man la Parma: “Ajută-ne să îl luăm pe jucător!”

presa italiameci cupa italieiTătărușanurealitateaac milan
eriksen0

Edi Iordănescu, alături de Eriksen după cumplitul eveniment: „Slavă lui Dumnezeu că a scăpat!”

E3syDgRWYAMAiF7

Cum a reacționat soția lui Eriksen în momentul în care acesta s-a prăbușit pe gazon!