Preşedintele clubului Lazio Roma îi răspunde lui Luis Alberto: „Să ne facă o ofertă”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat duminică, 14 aprilie 2024, ora 13:57,
lazio
lazio

 

Preşedintele clubului Lazio, Claudio Lotito, nu a primit cu ochi buni intenţia jucătorului său Luis Alberto de a-şi rezilia contractul.

După victoria de vineri seară cu 4-1 în faţa Salernitanei, numărul 10 al biancocelesti, Luis Alberto, a vorbit pentru DAZN despre dorinţa sa de a-şi rezilia contractul la finalul sezonului, deşi şi-a prelungit contractul în octombrie anul trecut până în 2027.

Preşedintele său, Claudio Lotito, a declarat pentru agenţia de presă italiană Adnkronos: „Luis Alberto vrea să plece gratis. Nu, el are un contract pe patru ani şi face parte din club, aşa că lasă-l să ne facă o ofertă. ÎEl a cerut o reînnoire vara trecută, este al doilea cel mai bine plătit jucător al lui Lazio, contractul a fost semnat din senin, a cerut altceva, nu s-a prezentat la cantonament, după cum vă amintiţi cu toţii. Iar acum apare cu asta, neanunţat şi fără să anunţe clubul. Dacă vrea să plece, trebuie să găsească o echipă care să îl cumpere”.

Omul de afaceri italian, în vârstă de 66 de ani, şi-a completat comentariile cu aspectul economic al situaţiei: „Suntem o companie cotată la bursă, iar acestea sunt lucruri care aduc prejudicii în ceea ce priveşte imaginea şi economia. Să-l lăsăm să plece gratis ne-ar sărăci finanţele, nu sunt nebun, acţionarii m-ar ucide şi ar avea dreptate”.

Înainte de a conchide: „Nu aruncăm banii pe apa sâmbetei. Regulile sunt reguli, atât cele civile, cât şi cele penale, şi trebuie respectate”.